WebSupport.sk rozdáva vianočné darčeky

Tlačový servis  /  15. 12. 2009, 00:00

Spoločnosť WebSupport, s.r.o. sa vo svojej vianočnej kampani rozhodla využiť najväčšiu sociálnu sieť – Facebook. Všetci fanúšikovia spoločnosti majú posledných 11 dní pred Vianocami možnosť každý deň vyhrať jeden darček v podobe rôznych hostingových balíčkov.

Spoločnosť WebSupport si veľmi dobre uvedomuje súčasný trend a rast popularity sociálnych sietí. Najnavštevovanejší sociálny portál, Facebook.com, preto zohráva v tejto konkrétnej kampani hlavnú úlohu. Všetkých návštevníkov stránky

WebSupportu na akciu upozorňuje vianočná grafická úprava webu v podobe animovaného Santa Clausa. Po jeho prekliknutí sa návštevník dostane na podstránku (http://websupport.sk/vianoce?ref=ts), kde okrem stručných informácií o akcii nájde aj odkaz na samotnú „fanpage“ WebSupportu na Facebooku (http://www.facebook.com/WebSupport.sk).

Každý fanúšik spoločnosti má posledných 11 dní pred Vianocami možnosť výhry jedného darčeka z hostingového portfólia spoločnosti. Akcia spočíva v pohotovej rýchlosti a aj kúsku šťastia jednotlivých fanúšikov. Každý jeden deň zverejní WebSupport.sk do svojho albumu jednu fotku hostingového balíčku. Kto danú fotku prvý okomentuje, vyhráva. "Akcie sa môžu zúčastniť aj tí, ktorí nie sú priamymi zákazníkmi spoločnosti.", uviedol konateľ spoločnosti WebSupport, Michal Truban. "Samotná kampaň bola v prvom rade určená na zvýšenie návštevnosti a povedomia o spoločnosti.

Ďalším veľkým prínosom je takisto množstvo fanúšikov, ktorých sa nám prostredníctvom kampane podarilo získať. Uľahčí nám to komunikáciu a poskytovanie interných informácií ako sú produktové a firemmné novinky." Už dva dni po spustení akcie sa spoločnosti podaril 100%-ný nárast fanúšikov. Súdiac aj podľa reakcií fanúšikov, sa vianočná kampaň WebSupportu vydarila.

Neprehliadnite: