Aukro.sk oslávilo druhé výročie spolu so svojimi užívateľmi

Tlačový servis  /  14. 12. 2009, 00:00

Bratislava, 14. decembra 2009 – On-line obchodná platforma Aukro.sk, líder v oblasti on-line aukcií na Slovensku, spája svojich užívateľov nielen on-line, ale aj v reálnom svete. Koncom novembra pripravila spoločne stretnutie, v rámci ktorého sa prepojila zábava a vzdelávanie v oblasti obchodovania na internete.

Aukro.sk patrí do slovenského internetu už dva roky. Úspešné pôsobenie on-line obchodnej platformy na Slovensku sa spoločnosť rozhodla osláviť v kruhu svojich užívateľov. Historicky prvé slovenské Aukro Stretnutie sa uskutočnilo 28. novembra v Bratislave.

 

 

Okrem oslavy výročia organizátori pre účastníkov pripravili taktiež odbornú časť - prezentácie na tému obchodovanie na Aukro.sk a obchodné stratégie, ktoré obsahovali užitočné rady a tipy ako úspešne obchodovať v rámci on-line platformy. Počas panelovej diskusie mali účastníci stretnutia možnosť získať informácie o portáli ako od slovenského Aukro tímu, tak aj ich českých kolegov. Slovenskú pobočku Aukro reprezentovali Adrián Urbán, Country manager Aukro.sk a Gabriel Kalapoš, Marketing manager Aukro.sk. České Aukro zastupovala Pavlína Zábojníková, Managing director Aukro.cz. V Českej republike aukčná sieň úspešne pôsobí od roku 2003 a tak sa jeho riaditeľka mohla podeliť s dlhoročnými skúsenosťami a zaujímavými informáciami o susednom trhu. Ďalším hosťom bol Václav Liška, Regional director Aukro.cz, Aukro.sk, Aukro.bg. Okrem otázok priniesli pozvaní užívatelia portálu množstvo nápadov a prebrali s Aukro tímom mnoho tém, ktoré spoločnosti pomôžu vylepšiť fungovanie portálu. „Sme radi, že vyše 35 užívateľov s nami nielen oslávili druhé výročie pôsobenia Aukro na Slovensku, ale zároveň nám poskytli skvelé nápady na zlepšenie fungovania portálu, na implementácii ktorých momentálne pracujeme. Dúfame, že sa Aukro Stretnutie stane tradíciou a tešíme sa na ďalší ročník,“ dodáva Adrián Urbán.

Neprehliadnite: