Malý navonok, obrovský vnútri

Tlačový servis  /  01. 12. 2009, 00:00

Verbatim predstavuje Pocket Drive, 1,8“ pevný disk s kapacitou 250 GB v štýlovom čiernom hliníkovom puzdre, ktorý je dostatočne malý na to, aby sa pohodlne vošiel do vrecka nohavíc alebo bundy. Pocket Drive je už možné dostať v obchodoch za 119 € (odporúčaná maloobchodná cena).

 

  • Kapacita: 250 GB

  • Rozmery: 90 × 64 × 14 mm

  • Hmotnosť: 85 g

  • Čierne uzatvárateľné vrecúško na prenášanie

  • Zálohovací softvér Dmailer

  • Synchronizačný softvér Sync

 

Každý, kto občas potrebuje preniesť väčší objem dát, ocení riešene, ktoré je spoľahlivé a pohodlné na prenášanie. Takým riešením je i Pocket Drive od Verbatimu v odolnom čiernom hliníkovom puzdre, ktorý sa vojde do dlane a váži len 85 g.

 

Praktický softvér na zálohovanie a synchronizáciu dát

Okrem vizuálnych predností a veľkej kapacity, ktorá bola dosiahnutá i navzdory malým rozmerom, ponúka Pocket Drive aj predinštalovaný zálohovací a synchronizačný softvér. Softvér Dmailer s možnosťou šifrovania dát slúži na pravidelné zálohovanie dát, zatiaľ čo softvér Verbatim Sync umožňuje jednoduchú synchronizáciu dát medzi PC a externým pevným diskom. Aplikácia pracuje so všetkými typmi súborov a umožňuje synchronizáciu ako e-mailových schránok, tak i napríklad obľúbených webových stránok, ktoré máte uložené vo svojom internetovom prehľadávači.

 

Pocket Drive je kompatibilný s operačnými systémami Windows 7, Vista a XP. Modrá LED dióda na čelnej strane disku signalizuje prenos dát.

 

„Náš nový Pocket Drive je ideálnou voľbou pre používateľov, ktorí vyžadujú veľkú úložnú kapacitu v kompaktnom, odolnom a štýlovom zariadení,“ vysvetľuje Kai Miroschnik, Business Development Manager HDD Verbatim EUMEA.

Neprehliadnite: