Najkvalitnejšie Meu weby na titulnej stránke Zoznam.sk

Tlačový servis  /  27. 11. 2009, 00:00

Internetový portál Zoznam vyberá najkvalitnejšie stránky vytvorené prostredníctvom systému pre on-line tvorbu webu - Meu a promuje ich na svojej titulnej stránke a svojich magazínoch.

Vyberá sa zo všetkých aktívnych stránok, ktorých je už viac ako trinásťtisíc. Pri výbere webov je zohľadnených niekoľko kritérií. Okrem samotného obsahu stránky, pravidelnosti aktualizácií sa berie do úvahy aj úroveň práce s nástrojmi na vytváranie blogov, diskusií, fotogalérií, videí, či elektronického obchodu.

 

Pavol Balaj, výkonný riaditeľ Zoznam.sk: „Pre používateľov sme priniesli nielen najkvalitnejší systém na tvorbu webov, ktorý je tu pre nich úplne zadarmo, ale spôsob na zviditeľnenie ich projektov na komerčne veľmi zaujímavých pozíciách. Najlepšie webové projekty sú prezentované v rámci boxov „Web stránka dňa“ na titulke Zoznamu, Topiek a špecializovaných magazínoch. Magazíny ponúkajú priestor pre prezentáciu špecializovaných projektov s tematickou príbuznosťou k ich obsahovému zameraniu. Napríklad na Mojom Dome sa prezentujú projekty o bývaní, o ponuke nízkoenergetických domov alebo o práci s rôznymi stavebnými materiálmi.

 

Internetový portál Zoznam.sk využil aplikáciu Meu pri tvorbe svojej informatívnej stránky s názvom Media, ktorá používateľom ponúka inšpiráciu a predstavu, ako môžu ich weby vyzerať.

 

 

 

Viac na www.meu.sk

 

Váš Zoznam

Neprehliadnite: