DUNAJ.SK PRE VŠETKÝCH, KTORÝM ZÁLEŽÍ NA CENE

Tlačový servis  /  23. 11. 2009, 00:00

Od polovice novembra 2009 sa na trh internetových predajcov vracia staronový portál Dunaj.sk. V novom internetovom obchode Dunaj.sk zákazníci nájdu najmä elektroniku, malé aj veľké domáce spotrebiče, počítače, mobilné telefóny, ale aj fotoaparáty a MP3 prehrávače známych značiek za skvelé, bezkonkurenčne nízke, ceny.

Doménu Dunaj.sk kúpil v tomto roku český Holding internetových predajcov Kasa.cz a Obchodní-dům.cz. „Hlavným dôvodom, prečo sme sa rozhodli oživiť doménu Dunaj.sk, je jej tradícia a zavedená značka. Veríme, že zákazníci si aj kvôli ľahko zapamätateľnému a známemu názvu, na ňu ľahko privyknú. Bola by škoda, ak by táto doména zapadla prachom.“, vysvetľuje Roman Novotný, predseda predstavenstva Holdingu Kasa.cz a Obchodní-dům.cz.

 

 

Internetový obchod Dunaj.sk sa bude zameriavať najmä na zákazníkov, pre ktorých je najdôležitejšia cena výrobku. „Chceme ponúknuť zákazníkom orientovaným na cenu alternatívu internetového obchodu, kde si môžu vybrať produkt za tie najprijateľnejšie ceny na trhu a na služby ktorého sa môžu spoľahnúť, pretože má silné zázemie v Českej republike.“, hovorí Roman Novotný. „Našim strategickým cieľom je dostať sa do prvej päťky v predajnosti a známosti medzi internetovými predajcami na slovenskom trhu.“, dodáva.

 

Na stránkach internetového obchodu Dunaj.sk nenájdete knihy či CD, ale širokú škálu produktov od najznámejších výrobcov a dodávateľov spotrebnej elektroniky, počítačov a mobilných telefónov.

Neprehliadnite: