Spoločnosť Epson prináša rýchlu a cenovo dostupnú laserovú tlač so svojou novou tlačiarňou AcuLaser M1200

Tlačový servis  /  12. 11. 2009, 00:00

poločnosť Epson, uznávaný odborník na výrobu vysokokvalitných laserových tlačiarní formátov šitých na mieru potrebám moderných kancelárií, dnes oznamuje uvedenie novej pracovnej čiernobielej laserovej tlačiarne Epson AcuLaser M1200.

Táto kompaktná stolná laserová tlačiareň tlačí čiernobielo vo formáte A4 rýchlosťou až 20 str./min s profesionálnym rozlíšením až 600 dpi. Skvele zapadne do akejkoľvek malej alebo domácej kancelárie.

Tlačiareň Epson AcuLaser M1200 je štandardne dodávaná s rozhraním USB a paralelným rozhraním. Vďaka tomu je jednoduché jej pripojenie k počítaču a použitie ako miestnej tlačiarne. Je kompatibilná so všetkými bežnými operačnými systémami, vrátane systémov Windows a Mac. Vďaka vopred nainštalovanému spotrebnému materiálu je nastavenie tlačiarne AcuLaser M1200 tiež veľmi jednoduché a je okamžite pripravená na používanie.

 

Benjamin Guisembert, produktový manažér spoločnosti Epson Europe, poznamenal: „Tlačiareň Epson AcuLaser M1200 je ideálnym riešením pre potreby tlače používateľov v malých a domácich kanceláriách. Tlačiareň AcuLaser M1200 nemá iba veľmi atraktívnu cenu, ale tiež nízke náklady na používanie. Možnosť voľby medzi veľkosťami toneru ju činí inteligentným a flexibilným riešením pre akéhokoľvek používateľa pracujúceho v domácnosti.”

 

Tlačiareň Epson AcuLaser M1200 disponuje jedným z najlepších pracovných cyklov na dnešnom trhu s osobnými tlačiarňami. Dokáže vytlačiť neuveriteľných 15 000 stránok za mesiac. Taktiež je dodávaná s viacúčelovým zásobníkom na 150 listov, ktorý používateľom umožňuje prepínať medzi typmi a veľkosťami papiera počas niekoľkých sekúnd.

 

Benjamin Guisembert dodal: „Pracovníci spoločnosti Epson sú hrdí na úspech nášho produktového radu čiernobielych laserových tlačiarní. Tlačiareň Epson AcuLaser M1200 predstavuje náš záväzok voči tomuto segmentu trhu.”

 

Spoločnosť Epson vie, že plánovanie budúcnosti vyžaduje tiež výrazné ohľady na životné prostredie. A preto jej bezplatný program pre zber tonerových kaziet zabezpečuje zber a bezpečnú a ekologickú recykláciu použitých tonerových kaziet spoločnosti Epson. Vďaka programu na vracanie a recykláciu sú vratné tonerové kazety predávané zákazníkom za nižšiu cenu, a to v prípade, že sa dohodnú na vrátení prázdnych kaziet prostredníctvom programu pre zber tonerových kaziet.

 

Prehľad kľúčových vlastností zariadenia Epson AcuLaser M1200:

  • čiernobiela laserová tlačiareň vo formáte A4 s rýchlosťou tlače až 20 str./min a rozlíšením až 600 dpi,

  • možnosť voľby medzi vysokokapacitnými kazetami na vytlačenie až 3 200 stránok a kazetami so štandardnou kapacitou pre vytlačenie až 1 800 stránok,

  • k dispozícii sú vratné kazety prostredníctvom programu na vrátenie a recykláciu,

  • cena tlačiarne v bežných obchodoch je 97 EUR vrátane DPH a v predaji je od 1. novembra 2009.

 

Neprehliadnite: