ESET obhájil titul Firma roka

Tlačový servis  /  11. 11. 2009, 00:00

Prestížne ocenenie týždenníka Trend získal výrobca antivírusového softvéru aj v roku 2009

Týždenník Trend už dvanásť rokov oceňuje titulom Firma roka najlepšie podnikateľské výsledky, a tak ako v roku 2008, aj tentokrát udelil prestížne ocenenie spoločnosti ESET. Obhájenie titulu Firma roka sa v doterajšej histórii ocenenia podarilo, okrem ESET, len dvom firmám – americkému oceliarskemu gigantu v Košiciach a nemeckej automobilke v Bratislave.

Ako uvádza Trend, ESET získal ocenenie zaslúžene. Podobnú kombináciu dynamického rastu, silnej výkonnosti a mimoriadnej profitability nedosahuje žiadna iná spoločnosť na Slovensku. ESET je tak právom a podľa bodového zisku znova suverénne Firmou roka 2009. Stále platí aj veta, ktorú TREND napísal už pred rokom: Možno nie naposledy.“

Aktuálne hodnotenie zostavil TREND z firiem, ktoré v roku 2008 dosiahli tržby najmenej 20 miliónov eur, hospodárenie bolo ziskové aspoň posledné dva roky, v prípade prevádzkového výsledku až tri obdobia vchádzajúce do porovnania rastu výkonnosti firiem a podmienkou bolo tiež zverejnenie údajov nevyhnutných na hodnotenie, prípadne poskytnutie takýchto údajov priamo TRENDU najneskôr do polovice októbra.

Do tohtoročného hodnotenia sa dostalo 226 spoločností.

Neprehliadnite: