Vianoce od Slovanetu: garancia najnižších cien, notebook či iPhone na výhodné splátky, internet na rok bezplatne

Tlačový servis  /  10. 11. 2009, 00:00

Slovanet prináša vo svojej vianočnej akcii ďalšie zníženie cien internetu, ktorý ponúka už od 11,30 € (340 Sk) mesačne. Operátor garantuje zákazníkom najvýhodnejšie ceny a naďalej sa im zaväzuje dorovnať rozdiel v prípade, že by u konkurencie (Orange, T-Com, UPC) našli lacnejší internet na rovnakej technológii.

Do úvahy pritom neberie len mesačné poplatky, ale celkové náklady na službu počas viazanosti ako paušály, ceny aktivácie a zariadení či finančné bonusy.

 

Notebook či štýlový iPhone na výhodné splátky

Slovanet teraz vo svojej vianočnej akcii ponúka k rýchlemu internetu aj možnosť splátkového nákupu atraktívnych zariadení – notebookov či telefónov iPhone. S Rýchlejším internetom Maxi dokonca záujemcov Netbook Asus EeePC 1005HA vyjde len na 33 € (994 Sk), teda na cenu samotnej akontácie. Rýchlejší internet Maxi na optickej infraštruktúre dosahuje rýchlosti až 70/7 Mbit/s. Pri 36 mesačnej viazanosti stojí 25 € (753 Sk). Cena zariadenia je rovnako ako cena aktivácie iba 1 € (30 Sk).

 

Viacero typov notebookov si môžu na výhodné splátky kúpiť všetci záujemcovia, ktorí si zároveň objednajú internetové či televízne služby od Slovanetu. Napríklad s Rýchlejším internetom Mini (20/2 Mbit/s na optike), ktorý operátor ponúka za paušál 15,10 € (454 Sk) pri 36 mesačnej viazanosti, môžu mať tento notebook za zvýhodnenú cenu mesačných splátok iba 7,77 € (234 Sk) a akontáciu 53,71 € (1618 Sk). Slovanet klientom umožňuje zakúpiť si spolu s internetom aj štýlový, multimediálny telefón iPhone 3GS s kapacitou 16 GB od spoločnosti Apple na splátky.

 

Bezplatný internet na celý rok, viazanosť na výber

Slovanet má pripravenú atraktívnu ponuku aj pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú zmeniť súčasného poskytovateľa internetu. Počas zvyšnej doby viazanosti u konkurencie im poskytne svoje služby na optickej infraštruktúre zadarmo po dobu až 6 mesiacov. A ak si zákazníci vyberú 36 mesačnú viazanosť, dá im navyše ďalších 6 mesiacov internetu bez poplatkov. Spolu tak môžu získať vysokorýchlostný optický internet na celý rok úplne zadarmo.

 

Ďalšou novinkou v ponuke operátora je, že zákazníkom dáva na výber z troch viazaností – 18, 24 a 36 mesiacov. Zákazníci si ju môžu vybrať podľa toho, aká im najviac vyhovuje. Platí pritom, že čím je viazanosť vyššia, tým sú mesačné poplatky lacnejšie. Slovanet naďalej ponúka aj internet bez viazanosti a výhodné kombinácie internetových, televíznych a telefónnych služieb. Na stránke www.fakticky.sk umožňuje záujemcom súťažiť o internetové a televízne služby na 2 roky zadarmo.

 

Doplnkové informácie:

 

Neprehliadnite: