Za dopravu a zapojenie elektrospotrebičov sa v Datarte neplatí

Tlačový servis  /  09. 11. 2009, 00:00

Online nakupovanie na www.Datart.sk vychádza vďaka bezplatnému poskytovaniu súvisiacich služieb podstatne výhodnejšie ako u konkurenčných online obchodov.

Dopravu a inštaláciu spotrebičov počas víkendov Datart ponúka ako jediný na Slovensku, pričom i tieto služby zais»uje svojim zákazníkom úplne zdarma. Na rozdiel od konkurencie nerobí Datart ani rozdiel medzi tým, či je zákazník z Košíc alebo z Bratislavy: nadštandardné služby bez príplatku poskytuje po celom Slovensku.

 


Pri nákupe veµkých domácich spotrebičov ako sú televízory, práčky, chladničky apod. majú iba zákazníci Datartu zaistené všetky súvisiace služby zdarma. Medzi tieto služby patrí nie len samotná doprava nakúpeného tovaru, ale tiež odvoz obalu, odvoz a ekologická likvidácia starého spotrebiča, či závoz cez víkend, to všetko bez pomoci zákazníka. Zákazníci Datartu nič nepriplácajú ani za recyklačný poplatok či za nákup dobierkou. Technici Datartu zákazníkom veµké spotrebiče navyše v rámci závozu i nainštalujú a predvedú, čím ušetria ich čas a starosti - opä» úplne zdarma.

Zvýšenou mierou vychádza Datart v ústrety i zákazníkom zo vzdialenejších regiónov. Úplne exkluzívne ponúka Datart doručovanie objemných spotrebičov počas víkendu i vo väčšine miest na strednom a východnom Slovensku. Ako jediný Datart tiež zaručuje pri tovare za viac ako 80 EUR dopravu zdarma po celom Slovensku, či už sa jedná o malé, či veµké spotrebiče. Zatiaµ čo u konkurencie sa tak nákupná cena vďaka poplatkom za najrôznejšie služby môže zvýši» až o desiatky EUR, v Datarte si zákazníci z celého Slovenska môžu by» istí tým, že nákupná cena je i cenou konečnou.

Neprehliadnite: