Etarget zverejnil svoje API

Tlačový servis  /  09. 11. 2009, 00:00

Spoločnosť Etarget, prevádzkovateľ jednej z najväších internetových reklamných sietí v Strednej Európe, uvoľnil  pre developerov a programátorov svoje API (application programming interface), čím umožnil jednoduchšie a rýchlejšie spravovanie veľkých a komplexných kampaní v Etargete.

API funguje metódou XML RPC a umožnujú developerom automatizovať procesy v ich konte Etarget, či už ide o klientské, agentúrne alebo partnerské konto. Umožňuje používať Etarget oveľa efektívnejšie, manažovať veľké objemy dát alebo komplexné sady dát.



Používanie API je jednoduché - developer nepotrebuje žiadne povolenia od Etargetu alebo registráciu, stačí mať aktívne Etarget konto. API reklamnej siete Etarget už niekoľko mesiacov v neverejnej prevádzke používa niekoľko desiatok vybraných partnerov.

Zoznam možností, ktoré API poskytuje je dostupný na stránke http://www.etarget.sk/rpc, rovnako je tu dostupné aj samotné rozhranie.

Školenie: Ako využiť Etarget API

V súvislosti s uvoľnením API Etarget vo svojich priestoroch na Pribinovej 25 v Bratislave usporiada aj školenie využitia XML RPC metód pri správe Etarget kampaní.

"Vítaní sú všetci programátori, developeri a manažéri agentúr, ktorí potrebujú svoje kampane automatizovať. Diskusia sa bude viesť technickým smerom," povedal o školení Martin Vašíček, IT and Development Manager spoločnosti Etarget.

Záujemcovia sa na školenie môžu prihlásiť na adrese develop (at) etarget.sk alebo vyplnením kontaktného formuláru na blogu spoločnosti Etarget -
http://blog.etarget.sk/produktove-novinky/zverejnili-sme-api-reklamnej-siete-etarget-a-skolenie-k-tomu.html

Neprehliadnite: