Nový rad projektorov spoločnosti Epson pre kancelárie prináša jednoduchosť, mobilitu a úžitkovú hodnotu

Tlačový servis  /  04. 11. 2009, 00:00

spoločnosť Epson, svetová jednotka na trhu s videoprojektormi1, prináša do podnikového sektora mobilitu svojím novým radom inovatívnych a cenovo dostupných videoprojektorov pre začiatočníkov.

Projektory EB-S8, EB-X8 a EB-W8 sú extrémne ľahké, kompaktné a jednoducho použiteľné. Vďaka vysokej úrovni jasu a vylepšeným možnostiam pripojenia prináša tento nový rad všestrannosť, ktorú vyžadujú malé a stredné podniky, a to za nízku cenu.

 

Raphael Payre, produktový manažér spoločnosti Epson Europe, poznamenal: „Nové projektory boli navrhnuté s ohľadom na potreby používateľov. Ich kompaktný dizajn je skvelý pre ľudí pracujúcich na cestách a pre tých s obmedzeným pracovným priestorom. Okrem množstva funkcií projektory ponúkajú jednoduché a efektívne používanie. Jedinečná a inovatívna technológia spoločnosti Epson zaisťuje vysokú kvalitu prezentácií a rad EB-8 disponuje širokými možnosťami pripojenia, ktoré zaisťujú flexibilitu a všestrannosť.“

 

Projektory sú vysoko mobilné. Rad EB-S8 je o neuveriteľných 30 % menší a 15 % ľahší než staršie modely a je dodávaný s pohodlnou brašnou, ktorá uľahčuje prenos medzi miestnosťami a kanceláriami. Celý rad bol úplne prepracovaný a je nielen štýlovejší, ale taktiež ergonomický pre jednoduché a intuitívne použitie. Disponuje prehľadným ovládacím panelom, ktorý jednoduché používanie ešte zjednodušuje.

 

Rad EB-8 zaisťuje fantastickú videoprojekciu, nech ste kdekoľvek, s vysokým jasom 2 500 lúmenov a kontrastným pomerom 2000 : 1. Tieto projektory ďalej využívajú technológiu 3LCD spoločnosti Epson, ktorá zaisťuje vysoko presný a prirodzený premietaný obraz. Vertikálna korekcia lichobežníka automaticky upravuje uhol a rozsah, zatiaľ čo krátka projekčná vzdialenosť umožňuje veľké prezentácie aj v malých miestnostiach.

 

Tieto projektory úplne vyhovujú potrebám všetkých malých podnikov. Sú neuveriteľne rýchle, jednoducho nastaviteľné a poskytujú veľké množstvo možností pripojenia a funkcií. Ak je projektor pripojený k počítaču pomocou rozhrania USB, obraz sa ihneď premieta na obrazovku. Okamžité zapnutie a vypnutie znamená, že projektor je možné používať bez toho, že by bolo nutné stlačiť akékoľvek tlačidlo, pretože zahriatie a ochladenie prístroja je takmer okamžité, čím sa šetrí čas.

 

Rad projektorov EB-X8 a EB-W8 disponuje konektorom USB pre pamäte Flash, ktorý umožňuje prezeranie obrázkov vo formáte JPEG a vstupom HDMI, ktorý zaisťuje projekciu digitálnych fotografií a videa v špičkovej kvalite.

 

Projektory EB-8 sú atraktívne nielen cenou, ale taktiež veľmi nízkymi nákladmi na prevádzku. Úsporná lampa E-TORL minimalizuje spotrebu energie a v režime ECO vydrží až 5 tisíc hodín prevádzky. Cieľom spoločnosti Epson je zabezpečovať ekologickosť svojich produktov, preto sú všetky jej obalové materiály vyrobené z recyklovateľných materiálov.

 

Projektory radu EB-S8, EB-X8 a EB-W8 budú v Európe k dispozícii v priebehu októbra 2009.

Súhrn hlavných funkcií radu Epson EB-S8:

  • hodnota Colour Light Output 25001 (CLO) pre živé prezentácie,

  • vypnutie A/V, pripojenie displeja cez rozhranie USB a brašna pre efektívne prezentácie,

  • odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPH je 483 EUR – na trhu od 1. októbra 2009.

 

Súhrn hlavných funkcií radu Epson EB-X8:

  • prenosný projektor s hmotnosťou 2,3 kg so vstupom USB pre priame prezeranie obrázkov bez nutnosti počítača,

  • vstup HDMI pre digitálny zvuk a video v najvyššej kvalite,

  • odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPH je 599 EUR – na trhu od 1. októbra 2009.

 

Súhrn hlavných funkcií radu Epson EB-W8:

  • prenosný projektor s hmotnosťou 2,3 kg so vstupom USB pre priame prezeranie obrázkov bez nutnosti počítača,

  • širokouhlé rozlíšenie XGA pre natívne zobrazenie s najnovšími notebookmi a netbookmi,

  • odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPH je 699 EUR – na trhu od 1. októbra 2009.

1 Farebný svetelný výstup je miera, ktorá určuje schopnosť videoprojektora premietať farebne. Táto miera ponúka používateľom jednoduchý, presný a jednoducho pochopiteľný spôsob hodnotenia farebného výkonu videoprojektora a umožňuje lepšie sa rozhodovať pri nákupe.

Neprehliadnite: