Chcete mať tento rok predvianočné upratovanie zelenšie? Vyskúšajte nové ECO vysávače Samsung!

Tlačový servis  /  29. 10. 2009, 00:00

ECO vysávače Samsung SC62EO a SC91EO sú jasnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú tohtoročnému predvianočnému upratovaniu venovať čo najmenej svojich nervov.

Vreckový vysávač Samsung SC62EO s hladinou hluku len 67 dB, a bezvreckový vysávač Samsung SC91EO s hladinou hluku len 73 dB sú pomocníkmi, ktorí nepokazia vašu vianočnú náladu. Naopak! Vďaka nízkej hladine hluku sa môžete pri vysávaní započúvať do vianočných kolied a neunikne vám ani jediný tón. Oba vysávače sa vyznačujú aj svojou zníženou energetickou náročnosťou.

 

Vysávače majú nižší príkon (1600 W) ako iné vysávače vďaka premyslenému vedeniu vzduchu v ich tele. Aj napriek tomu je však vysávanie rovnako efektívne a zároveň šetrné k životnému prostrediu. Ušetrené peniaze za elektrinu môžete v tomto predvianočnom období minúť na ďalšie darčeky pre svojich blízkych.

 

ECO vysávače Samsung majú aj dômyselnú trojcestnú hubicu, ktorá si jednoducho poradí s každým rohom, dlaždičkou alebo kobercom. Vďaka HEPA filtru H13 sú zároveň vhodné aj pre rodiny s alergikom. Tento úžasný filter totiž dokáže zachytiť až 99,95 % najjemnejších prachových častíc a peľov.

 

 

 

Samsung SC62EO a Samsung SC91EO sú veľmi zaujímavé aj z hľadiska svojho originálneho dizajnu. Zelená farba vysiela jasný signál: Správam sa ekologicky!

 

Orientačná cena vreckového vysávača Samsung SC62EO je 169,- Eur vrátane DPH a bezvreckového vysávača Samsung SC91EO 199,- Eur vrátane DPH.

Špecifikácia Samsung SC62EO

 

 

Typ vysávača

ECO vreckový

Príkon

1600 W

Sací výkon

380 W

Hladina hluku

67 dB

Filter

HEPA filter H13

Farba

zelená ECO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Špecifikácia Samsung SC91EO

 

 

Typ vysávača

ECO bezvreckový s multi-cyklónom Multi Chamber

Príkon

1600 W

Sací výkon

340 W

Hladina hluku

73 dB

Filter

HEPA filter H13

Farba

zelená ECO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neprehliadnite: