Sťahujte 7 nových prenosných aplikácií

Martin Tomšík  /  30. 10. 2009, 00:00

Za posledné obdobie vyšlo hneď niekoľko nových verzií rôzneho softvéru. Dostupné sú aj ich portable (prenosné) verzie, ktoré sú určené pre inštaláciu na pamäťové médium. Stiahnuť si môžete nový Firefox, BonkEnc, VirtualDub, PeaZip, Miranda IM, Task Coach a prehliadač Google Chrome.

Firefox 3.5.4

Mozilla len nedávno vydala novú verziu svojho prehliadača a už tu máme aj jeho prenosnú verziu. Tá má rovnaké funkcie ako klasická zostava, chráni však vaše súkromie a prehliadač môžete mať všade so sebou.

Podrobnosti, možnosť stiahnutia - PortableApps.com .

 

BonkEnc 1.0.14

Všade so sebou môžete mať aj nástroj na úpravu zvuku. S touto aplikáciou môžete upravovať formáty, konvertovať a inak spravovať audio súbory. Vyznačuje sa aj podporou rôznych, bežne používaných formátov. 

Viac informácií a odkaz na stiahnutie nájdete na stránke PortableApps.com .

 

VirtualDub 1.9.7

Známy program na úpravu, spravovanie a vytváranie videa sa dostal do novej verzie. Nechýba ani portable zostava, ktorá má rovnaké funkcie. Ak chcete mať po ruke vždy bezplatný nástroj na editovanie a správu videa, stiahnite si VirtualDub 1.9.7 v prenosnej verzii. 

 

PeaZip 2.7.1

PeaZip je v podstate bezplatnou náhradou za často platené aplikácie na vytváranie archívov. Portable zostava ponúka vytvorenie archívu súborov a taktiež aj jeho rozbalenie, podporované sú formáty 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ / LPAQ, PEA, QUAD, TAR, UPX, ZIP a ďalšie. 

Odkaz na stiahnutie nájdete na portáli PortableApps.com .

 

Miranda IM 0.8.9

Komunikujte vždy a všade. Samozrejme, musíte mať k dispozícií nejaký počítač. Nepotrubujete, aby na ňom bol nainštalovaný IM klient, stačí, ak máte pamäťové médium s prenosnou aplikáciu Miranda IM. Tá podporuje siete ako ICQ, Jabber, Yahoo!, IRC, MSN, AIM a ďalšie.

Stiahnuť si môžete prenosnú zostavu vo verzii 0.8.9.

 

Task Coach 0.75

Naplánujte si úlohy, ktoré je potrebné splniť. Organizovať si čas, zadávať úlohy či ich upravovať môžete už aj pomocou USB kľúča. Stačí vám na to stiahnutie s nainštalovanie si aplikácie Task Coach. 

 

Google Chrome 3.0.195.27

Podobne ako Mozilla, tak aj Google vydal novú verziu svojho internetového prehliadača. A nebol by to pravý program, keby nemal aj svoju prenosnú zostavu. Tá obsahuje všetky funkcie klasickej verzie, naviac, vďaka inštalácií a používaniu na pamäťovom médiu budete mať svoje údaje vždy v bezpečí a pri sebe. 

Stačí vám už len stiahnutie aplikácie a Google Chrome budete môcť nainštalovať na  svoj USB kľúč. 

 

Zdroj: PortableApps.com

Neprehliadnite: