Dostupný SeaMonkey 2.0 aj v slovenčine, prináša balík aplikácií

Martin Tomšík  /  30. 10. 2009, 00:00

Spoločnosť Mozilla po dlhom čase vydala finálnu verziu balíka aplikácií, ktorý obsahuje internetový prehliadač, e-mailového klienta, editor stránok, IRC klienta a iné. Zostava 2.0 prišla po niekoľkých rokoch od vydania svojho predchodcu.

už tu takú správu máme


V novej verzii balíka prichádza ku hneď niekoľkým novinkám. Upravilo sa vykresľovacie jadro, zlepšil sa vzhľad aplikácií, upravené sú kontakty a práca s nimi, nechýba správca hesiel, doplnkov a sťahovania. Panely je teraz si možné prispôsobiť, zlepšila sa práca s históriou, pribudla podpora pre obnovenie okien prehliadača a dostupná je aj RSS čítačka.

V podstate ide o implementáciu noviniek, ktoré obsahujú nové verzie Firefoxu, Thunderbirdu či iných aplikácií. Podstatnou novinkou je fakt, že aplikácia je kompletne dostupná v slovenčine pre všetky operačné systémy.

Dostupné sú oficiálne poznámky k vydaniu , balík aplikácií pobeží pod operačnými systémami Microsoft Windows, Linux a Mac OS X. Inštalačné súbory majú od 10 do 21 MB. SeaMonkey sťahujte z oficiálnej download stránky

 

 

Zdroj: tcmagazine.com

Neprehliadnite: