Spustite jednu z mnohých animácií a foťte jeden detský úsmev za druhým!

Tlačový servis  /  28. 10. 2009, 00:00

Spoločnosť Samsung Digital Imaging prichádza spoločne s novým radom digitálnych fotoaparátov Samsung ST500 a ST550 aj s inovatívnou funkciou, vďaka ktorej bude fotografovanie malých detí neuveriteľne jednoduché.

Koľkokrát ste sa snažili zachytiť roztomilý úsmev vašich detí a koľkokrát sa vám to skutočne podarilo? Prostredníctvom digitálnych fotoaparátov Samsung, ktoré sú vybavené dvoma displejmi – jedným menším vpredu a jedným veľkým vzadu, je po starostiach.

Predný displej poslúži nielen ako zrkadlo, takže fotenie autoportrétov je veľmi jednoduché, ale ponúka aj detský režim so zábavnými, pútavými a jednoduchými animáciami pre zachytenie neopakovateľných výrazov, aké vedia urobiť len deti.

 

Ako to všetko funguje? Jednoduchým poklepaním po prednej strane fotoaparátov Samsung ST500 a ST550 spustíte menší displej, na ktorom si v menu fotoaparátu jednoducho vyberiete spustenie detského módu. Vaše deti potom budú sledovať krátku animáciu tak zaujato, ako by sledovali svoju obľúbenú rozprávku. Vy tak získate výnimočnú príležitosť zachytiť ich výraz.

 

Pre prípad, že by ste chceli animáciu zmeniť, pripravil Samsung ďalších 20 animácií, ktoré sú k dispozícii na stiahnutie na jeho stránkach. Na web stránke si ich môžete najskôr pozrieť, a tak v predstihu uvidíte, aká zábavná zápletka animovaných hrdinov čaká.

http://www.samsungimaging.net/new-animations-for-your-st550tl225st500tl220s-children-mode/

 

Odporúčaná MOC vrátane DPH: ST500 – 269 € a ST550 – 299 €.

Neprehliadnite: