LG predstavuje multifunkčné monitory radu M62

Tlačový servis  /  23. 10. 2009, 00:00

Nový rad displejov LG M62 je kombináciou monitoru a televízora, ktorá prináša výnimočnú kvalitu obrazu pre HDTV vysielanie, Blu-ray filmy, počítačové hry, digitálne fotografie a ďalšie.

Eliminuje tak nutnosť používať samostatný počítačový monitor a TV, pričom zároveň obohatí každú modernú domácnosť či pracovňu o elegantnú líniu a lesklý povrch. Zákazník si môže vybrať veľkosť uhlopriečky v rozmedzí 22 až 27 palcov.

Na sledovanie televízie obsahuje M62 DVB-T digitálny tuner pre MPEG4 vysielanie. Obrázky je možné prehliadať vo formáte HD alebo Full HD a tiež je možné sa pripojiť k širokej škále zdrojov. Full HD zobrazuje Blu-ray filmy a hry z konzolou novej generácie v najvyššom možnom rozlíšení a s neuveriteľnou kvalitou obrazu. Päťmilisekundový čas odozvy zaisťuje ostrý obraz, či už pri sledovaní filmov, športového prenosu alebo videohry. LG M62 dokáže zobraziť ako širokouhlý pomer 16:9, tak klasický 4:3. Poradí si i s celým radom populárnych obrazových a zvukových formátov prehrávaných priamo z USB. Vlastnosť "rýchleho zobrazenia USB" umožňuje ľahké zdieľanie fotografií alebo hudby bez použitia počítača.

Po pripojení k počítaču sa z M62 stáva monitor, optimalizovaný pre multimediálne aplikácie i produktivitu. Ponúka pohodlie, kvalitu a univerzálnosť vďaka portom HDMI, DVI-D a D-sub. Vzhľadom k vstavaným reproduktorom a vstupným audio konektorom sa dá M62 zároveň využiť ako audio hi-fi systém (SRS TruSurround HD).

M62 je navrhnutý tak, aby sa perfektne hodil do kompaktných priestorov. Jeho elegantné mäkké línie a klasické čierne alebo biele prevedenie sa bude vynímať v každom priestore a vynikne v akomkoľvek interiéri. Tiež vypínačom a ďalším ovládacím prvkom venovali dizajnéri LG maximálnu pozornosť: ak sa nepoužívajú, samé zmiznú.

S funkciou LG Bright™ poskytuje M62 skvelý obraz v akomkoľvek prostredí a pri prehliadaní akéhokoľvek obsahu. Komplexní algoritmus totiž nepretržite analyzuje okolité osvetlenie v miestnosti i obsah na obrazovke a upravuje podľa toho podsvietenie a nastavenie obrazu. Poskytne tak kvalitnejší zážitok zo sledovania, znižuje spotrebu energie a šetrí používateľove oči.

 

V Českej republike sa monitory LG M62 od uhlopriečky 22“ predávajú v cenách od 5 500 Kč a na Slovensku od 220 EUR.

Neprehliadnite: