Inovácie na Aukro.sk uľahčia a spríjemnia on-line nakupovanie

Tlačový servis  /  21. 10. 2009, 00:00

On-line obchodná platforma Aukro.sk, líder v oblasti on-line aukcií na Slovensku, ponúka svojim zákazníkom pohodlné a bezpečné nakupovanie vďaka novému Programu ochrany kupujúceho. Nový šat webovej stránky zároveň používateľom uľahčí a spríjemní nakupovanie a predaj prostredníctvom portálu.

Spoločnosť Aukro pôsobí na slovenskom trhu už od novembra roku 2007, kedy vytvorila internetovú aukčnú sieň, ktorá umožňuje začať rýchlo a ľahko obchodovať takmer so všetkým. Obchodná platforma zaisťuje firmám aj širokej verejnosti neustály prístup k stále rastúcemu trhu v oblasti on-line obchodovania a umožňuje tak predaj a nákup tovarov a služieb formou aukcie a za pevne stanovené ceny.

 

Na potreby rozvíjajúceho sa odvetvia reaguje spoločnosť neustálym vytváraním nových nástrojov a služieb, ktoré uľahčia bezpečný, rýchly a jednoduchý nákup i predaj. Práve bezpečnosť je to, na čo sa v poslednom čase kladú stále vyššie nároky. Aby sa dobre postarala o všetkých svojich 91 000 registrovaných zákazníkov, spoločnosť Aukro vyvinula celý rad programov a služieb, ktoré zabezpečia bezpečné prostredie pre nákup a predaj. Program ochrany kupujúcich je novinkou na Aukro.sk a bol vyvinutý na to, aby chránil kupujúcich aj v ojedinelých prípadoch, keď obchod neprebehol podľa pravidiel. Spoločnosť kompenzuje užívateľom prípadnú stratu v nevydarenej transakcii až do výšky 333 EUR.

 

Aukro.sk sprístupnila a zjednodušila on-line obchodovanie tým, že bez akýchkoľvek ďalších prostredníkov môžu zákazníci nakupovať a predávať. Výber je bohatý, keďže internetová aukčná sieň ponúka naozaj široký záber predmetov obchodovania. V septembri 2009 bolo na stránke vystavených až 1 047 699 položiek. Obchodovať on-line môžu predajcovia a kupujúci prakticky 24 hodín denne 7 dní v týždni. Komfort pre všetkých záujemcov podieľať sa na on-line obchodovaní zaručujú pohodlné nástroje a prehľadnosť stránky.

 

V súvislosti so stále sa zväčšujúcim množstvom zákazníkov, spustila spoločnosť Aukro 29. septembra 2009 vynovenú verziu webovej stránky s cieľom zjednotiť všetky krajiny, v ktorých spoločnosť pôsobí, do „jedného šatu“, a tým používateľom uľahčiť nakupovanie a predaj prostredníctvom internetu. Nová stránka Aukro.sk nezaujme len dizajnom, ale ponúka aj množstvo zmien štruktúry portálu, ktoré uľahčia prácu so stránkou všetkým záujemcov o obchodovanie na internete. Zároveň tým otvára novú možnosť obchodovania pre zákazníkov, ktorým nestačí slovenský trh a radi sa pozrú, či nakúpia na on-line zahraničných portáloch spoločnosti pohodlne prostredníctvom vlastného prihlasovacieho mena a hesla.

Neprehliadnite: