Koniec nepodareným autoportrétom! Odfoťte sa tak, ako chcete

Tlačový servis  /  15. 10. 2009, 00:00

Spoločnosť Samsung Digital Imaging prichádza s unikátnou inováciou kompaktných digitálnych fotoaparátov. Vďaka dvom displejom vždy vidíte, ako bude výsledný záber vyzerať. Navždy tým predídete zbytočným starostiam s vytvorením svojho portrétu alebo skupinovej fotografie.

Nové digitálne fotoaparáty Samsung ST500 a ST550 sú vybavené dvoma LCD displejmi, jedným na prednej a druhým na zadnej strane fotoaparátu. Predný LCD displej s veľkosťou 1,5“, ktorý sa zapne jednoduchým poklepaním, ukáže zmenšený výrez toho, čo sa zobrazuje na veľkom zadnom LCD displeji. Vďaka dvom displejom sa tak môžete jednoducho odfotiť s priateľmi bez toho, aby musel fotoaparát držať niekto iný.

 

Samsung Smart Cameras. Innovation makes it easy.

 

Predný displej má aj niekoľko vlastných módov – detské režimy s jednoduchými a zábavnými animáciami pre upútanie pozornosti malých detí alebo režim samospúšť s odpočítavaním.

Dva displeje prinášajú dvakrát viac zábavy a zaručujú 100% šancu na odfotenie dokonalého autoportrétu či skupiny priateľov na večierku. Vďaka jednoduchému ovládaniu je s fotografiami radosť ďalej pracovať. Veľký dotykový displej so zabudovaným snímačom zrýchlenia dovoľuje použiť gestá ako príkazy. Jednoduché preškrtnutie zhotovenej snímky znamená pre fotoaparát, že sa automaticky opýta, či si prajete snímku vymazať. Naklonenie digitálnych fotoaparátov Samsung ST500 a ST550 na jednu stranu spustí užívateľské rozhranie Smart Gesture dokonalú prezentáciu fotografií bez jediného dotyku.

Fotografovanie s novými fotoaparátmi Samsung ST500 a ST550 je jednoduchšie a vďaka dvom displejom je vytváranie autoportrétov radosťou.

 

Odporúčaná MOC vrátane DPH: ST500 – 269 € a ST550 – 299 €.

Neprehliadnite: