Tommy a Tiky predstavujú Intelli-Studio. Zoznámte sa!

Tlačový servis  /  08. 10. 2009, 00:00

Spoločnosť Samsung nevtieravým spôsobom predstavuje na svojich internetových stránkach www.samsungimaging.net (www.samsungimaging.net/category/smart-recipe/intelli-studio-smart-recipe) program Intelli-Studio. Cieľom tejto netradičnej prezentácie je zoznámenie užívateľov digitálnych videokamier s programom, ktorý veľmi jednoducho umožní strih videa, zmenu formátov a poskytuje veľa ďalších užitočných funkcií. Kreslený seriál kamarátov Tommy a Tiky má aj svoju animovanú verziu, ktorú je možné si pozrieť na internetovej stránke http://www.youtube.com/.

Koľkokrát ste si hovorili, že by bolo dobré si natočený film zostrihať a nevedeli ste ako na to, alebo ste len nemali k dispozícii príslušný program? Vďaka Intelli-Studiu tieto problémy odpadávajú!

 

Intelli-Studio je vynikajúci program na správu ukladaného multimediálneho obsahu. Jeho výhodou je, že ide o tzv. „built-in software“, teda o program, ktorý je inštalovaný priamo v multimediálnom zariadení (napríklad ho nájdete nainštalovaný priamo vo videokamerách Samsung). Spoločne s kamerou tak máte vždy pri sebe program na úpravu videa, bez potreby inštalácie softvéru z CD či iných pamäťových médií. Vďaka zabudovanému programu Intelli-Studio stačí len pripojiť kameru pomocou USB kábla k akémukoľvek počítaču a upravovať tak zhotovený videozáznam kedykoľvek a kdekoľvek, bez nutnosti inštalácie softvéru do počítača.

 

Tento zabudovaný program umožňuje užívateľom premeniť akýkoľvek počítač v mobilný ateliér, v ktorom si môžu videozáznam prehrať a zostrihať. Program Intelli-Studio taktiež zjednodušuje zdieľanie záznamov, pretože užívateľa zbavuje časovo náročného nahrávania obsahu na obľúbené internetové stránky na zdieľanie videozáznamov.

 

Pokiaľ sa rozhodnete upraviť vaše video, môžete využiť rôzne filmové efekty ako šum, zoom či spomalenie. V programe Intelli-Studio veľmi jednoducho upravíte aj jas, kontrast a sýtosť farieb. Jednotlivé videá môžete ďalej spájať s použitím rôznych prechodov, rovnako ich obohatiť aj o hudbu, texty alebo obrázky.

 

Ako sa jednoducho a rýchlo naučiť pracovať s programom Intelli-Studio, vysvetlia priatelia Tommy a Tiky, ktorí v sedemdielnom seriáli sprevádzajú užívateľov jednotlivými funkciami programu. Sledujte seriál Tommy a Tiky: Intelli-Studio.

Neprehliadnite: