Spoločnosť Epson® predstavuje rýchly, jednoducho ovládateľný a úsporný kancelársky skener Perfection V500 Office

Tlačový servis  /  06. 10. 2009, 00:00

Nový skener Perfection V500 Office spoločnosti Epson je ideálnym riešením pre všetky malé podniky. Skenovanie je veľmi rýchle a úsporné, čím dochádza k zlepšeniu efektivity. Skener nie je nutné zahrievať, preto môžu používatelia začať používať skener V500 Office takmer ihneď.

Vďaka optickému rozlíšeniu 6400 dpi, možnosti vysokokompresného skenovania a skenovania do prehľadávateľných dokumentov PDF spĺňa skener Epson Perfection V500 Office nároky na skenovanie dokumentov, fotografií a filmov akejkoľvek domácnosti alebo malej kancelárie.

Automatický podávač papiera až na 30 strán umožňuje skenovanie väčšieho objemu dokumentov. Vďaka funkcii skenovania do prehľadávateľných dokumentov PDF je možné skenovať viac stránok a automaticky ich ukladať do súboru PDF. Dokumenty, fotografie a filmy môžu byť taktiež skenované priamo do digitálnych archívov, čím môžete stlačením jediného tlačidla obsah uchovávať a zdieľať.

Jon Pardoe, produktový manažér spoločnosti Epson Europe, k tomu dodáva: „Skener Epson Perfection V500 Office ponúka našu inovatívnu technológiu ReadyScan LED, čím šetrí energiu a umožňuje prakticky okamžité spustenie zaručujúce maximálnu efektivitu. Stačí zapnúť skener V500 Office a začať skenovať. Okrem elegantného vzhľadu kombinuje skener V500 Office taktiež rýchlosť, jednoduchosť a kvalitu. Vďaka týmto vlastnostiam vždy dosahuje najlepšie výsledky.“

Skener Epson Perfection V500 Office so zabudovanou jednotkou pre skenovanie priehľadných predlôh podporuje úplne panoramatické zobrazenie filmov stredného formátu. Vďaka schopnosti naraz skenovať 12 rámčekov 35mm filmového pásu, 4 rámčeky 35mm diapozitívov alebo 1 rámček stredného formátu veľkosti 6 x 12 cm je skener V500 Office ideálny na uchovávanie dôležitých diapozitívov a obrázkov.

Softvérový balíček dodávaný so skenerom Perfection V500 Office obsahuje softvér Epson Scan 3.7, ktorý bol vytvorený, aby uľahčil skenovanie. Tento softvér ponúka vysokokompresné viacstránkové skenovanie do dokumentov PDF a funkcia vylepšeného textu umožňuje náročné skenovanie dokumentov, ako sú napríklad farebné faktúry. Softvér Epson Easy Photo Fix™ s funkciami odstránenia prachu, obnovy farieb a korekcie podsvietenia vždy zaisťuje vynikajúcu kvalitu obrazu a viditeľnosť.

Ďalším softvérom je Adobe® PhotoShop® Elements 61 a ABBYY FineReader® 6 Sprint Plus2.

Prehľad kľúčových vlastností skenera Epson Perfection V500 Office:

 

  • Automatický podávač papiera a skenovanie filmov v jedinom zariadení

  • Technológia ReadyScan LED umožňujúca okamžité a úsporné skenovanie

  • Skenovanie veľkého množstva formátov filmov a fotografií

  • Skenovanie do prehľadávateľných dokumentov PDF

  • Obnova a opravenie starých obrázkov pomocou technológií DIGITAL ICE™ a Epson Easy Photo Fix™

  • Optické rozlíšenie 6 400 dpi

  • Odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPH399 EUR – na trhu od 1. októbra 2009

1 Softvér Adobe PhotoShop Elements 5 pre operačný systém Mac

2 ABBYY FineReader 5 Sprint Plus pre počítače Mac

Neprehliadnite: