Zoznam získal druhé miesto v súťaži Diamanty slovenského biznisu

Tlačový servis  /  29. 09. 2009, 00:00

Internetový portál Zoznam sa umiestnil na druhom mieste v rebríčku s názvom Diamanty slovenského biznisu. Súťaž organizuje private equity investor Enterprise Investors v spolupráci s biznis magazínom Profit a spoločnosťou Coface Slovakia.

Cieľom podujatia Diamanty slovenského biznisu, ktoré sa na Slovensku uskutočnilo po prvýkrát, bolo vyhodnotenie rýchlosti rastu a dynamiky rozvoja 400 slovenských firiem z kategórie malých a stredných spoločností. Do rebríčka postúpili spoločnosti, ktoré na trhu fungujú najneskôr od decembra 2005, s účtovným ziskom minimálne za posledné dva roky a so zdravou mierou zadlženosti. Hodnotili sa len firmy, ktoré počas rokov 2006 – 2008 dosahovali obrat minimálne na úrovni dvoch a maximálne na úrovni dvadsiatich miliónov eur.

Zoznam získal ocenenie v súťaži vďaka vysokej rentabilite tržieb a  vyrovnanosti pri plnení jednotlivých kritérií. Bez profesionálnej a kvalitnej práce ľudí pracujúcich pre internetový portál Zoznam by umiestnenie v prestížnom rebríčku Diamanty slovenského biznisu bolo len ťažko dosiahnuteľné. Nárast tržieb na úrovni 84 % je v prvom rade odrazom spokojnosti používateľov. Preto spoločnosť Zoznam vyslovuje uznanie všetkým zamestnancom, ktorí prispievajú k väčšej efektivite, zlepšovaniu poskytovaných služieb a výkonnosti spoločnosti Zoznam:, povedal Martin Mác, finančný riaditeľ spoločnosti Zoznam.

Neprehliadnite: