Super internet TV

Marek Molnár  /  09. 09. 2009, 14:46

Firma Ahusoft nám prináša ďalšiu mutáciu programu na on line sledovanie televízie, či počúvania rádia. Je program skutočne tak super, ako tomu napovedá jeho názov?

Na trhu je pomerne veľké množstvo aplikácií či on line serverov, ktoré ponúkajú streamovanie audiovizuálnych zdrojov. Jedným zo zástupcov takýchto programov je aj Super internet TV. Podľa domovskej stránky má v ponuke 2000 TV a 5000 rádií.


Ak neovládame dvadsať svetových jazykov, tak si vyberieme len zlomok z ponuky. Ovládanie programu je veľmi jednoduché a po aplikovaní klasického filtra podľa regiónu alebo typu programu, dostávame výber z ponúkaného balíka vysielaní.

Jedným z neduhov, ktorým trpia všetky obdobné programy, je nezobrazovanie informácií o stave vybraných kanálov. Ak teda váš zdroj momentálne nevysiela, dozviete sa to až po neúspešnom pokuse o pripojenie.

Vo verzii programu, ktorá je zadarmo, sa musíme zmieriť so zobrazovaním reklamy. Táto však nie je vôbec výrazná a strpieť ju nie je problém. Prakticky ide len o link v stavovom riadku, ktorý si ani nevšimnete.

 


Najväčšou nevýhodou tejto neplatenej verzie je nemožnosť vloženia vlastného zdroja streamu. Celkovo však ide o program, ktorý vyzerá dobre, je jednoduchý a v prípade, že si nájdete obľúbené rádio alebo TV vysielanie, Vám poslúži bez problémov.

zdroj: www.ahusoft.com

d3agl3

Neprehliadnite: