Lokalizovaná verzia ICQ od Centrum Holdings je na svete

Martin Tomšík  /  03. 09. 2009, 00:00

Keď sa Zoznam vzdal spolupráce so spoločnosťou AOL, ktorá prevádzkuje ICQ siete, svojej šance sa chopila najmä konkurencia. Spolupráca so spoločnosťou Centrum Holdings bola oznámená v apríli 2009.


Keď sa povie Centrum Holdings, tak si môžete predstaviť dva slovenské portály - Centrum.sk a Atlas.sk . ICQ bude spolupracovať najmä s portálom Centrum, už teraz je dostupná lokalizovaná verzia IM (Instant messaging) klienta ICQ 6.5. Ak si túto verziu stiahnete zo stránok icq.centrum.sk, nainštalovaním získate aplikáciu, ktorá je prepojená so službami portálu Centrum.sk

Pripravené sú tematické ICQ Zóny s rôznymi sekciami. Cez ICQ siete je denne poslaných cez 1,2 miliárd správ, nechýba podpora pre hlasové videohovory a video chat. Pomocou implementovaných služieb portálu sú k dispozícii rôzne hry, nechýba ani podpora vyhľadávača.

ICQ je na Slovensku najpoužívanejším IM klientom, chatuje pomocou neho takmer 700 tisíc Slovákov. Všeobecne sa táto sieť najviac používa v Európe, menšej až takmer žiadnej obľube sa klient dočkal v iných krajinách.

 

 

Zdroj: Tlačová správa Centrum Holdings

Neprehliadnite: