Ness významným zamestnávateľom v košickom regióne

Tlačový servis  /  23. 08. 2009, 00:00

Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), globálny poskytovateľ komplexných riešení a služieb v oblasti informačných technológií, pokračuje vo svojej stratégii a posilňuje svoje tímy v Košiciach o nových odborníkov. Vývojové centrum spoločnosti Ness na Slovensku (NESS KDC) sa zaradilo v oblasti Košíc k významným zamestnávateľom tohto regiónu. Od jeho založenia v roku 2005 v ňom našlo kvalifikovanú prácu 250 odborníkov prevažne z oblasti informačných technológií.

Vývojové centrum spoločnosti Ness na Slovensku (NESS KDC) aj napriek súčasnej nepriaznivej ekonomickej situácii na trhu a poklesu zamestnanosti otvára atraktívne pracovné pozície najmä technického zamerania. K súčasným 250 zamestnancom čoskoro pribudnú ďalší špecialisti na vývoj, testovanie a servis softvéru, dátovú a systémovú architektúru, nasadzovanie do produktívnej prevádzky.. Pre svoje takmer výlučne medzinárodné projekty košická pobočka čoraz viac využíva aj svoje kapacity v banskobystrickej pobočke.

„Naše Vývojové centrum ponúka obyvateľom východného Slovenska novootvorené pracovné pozície, čím im umožňuje nájsť prácu v tomto regióne. Nemusia tak za prácou cestovať na západ Slovenska či do zahraničia. “ vysvetľuje Václav Klein, Country manažér Ness na Slovensku.

Managing director NESS KDC Tomáš Klíma dodáva: „Našich zamestnancov podporujeme v raste a nemalé finančné prostriedky vkladáme do ich odborného a jazykového vzdelávania. Očakávame ďalší rast najmä u klientov z nemecky hovoriacich krajín a preto neustále pokračujeme v hľadaní talentovaných ľudí.“

 

Neprehliadnite: