MOBILNÉ HUDOBNÉ TURNÉ SPOLOČNOSTI SAMSUNG POZÝVA EURÓPU NA MIXOVANIE SKVELEJ HUDBY A OCHUTNÁVKU NOVÝCH HUDOBNÝCH TELEFÓNOV

Tlačový servis  /  17. 08. 2009, 00:00

Vo vzduchu nad celou Európu visí jedinečný hudobný zážitok. Pod záštitou partnerstva nadnárodnej spoločnosti Samsung a podujatia “World’s Leading Nightlife Experience” sa v rámci “Mobilného hudobného turné“ vydáva na európske cesty kamión, na ktorých ho bude možné stretnúť až do septembra 2009.

Zúčastniť sa môžu naozaj všetci. Profesionálne DJ štúdio, moderná personifikácia inovatívneho štýlu spoločnosti Samsung a hudobných technológií pozývajú všetky DJ talenty na súťaž v mixovaní a produkcii hudby. Za asistencie promotéra budete môcť počúvať hudbu, roztočiť gramofóny a mixovať vlastné kreácie. Pre každého zúčastneného budú v rámci propagačnej akcie pripravené aj úplne nové hudobné telefóny Samsung a legendárna Sensation Dance Music.

 

Mobilné hudobné turné bude mať zastávky najmä na verejných priestranstvách v blízkosti nákupných centier v mnohých európskych mestách. Kamión Colani, ktorý existuje na celom svete len v troch exemplároch, je okamžite rozpoznateľný aj z diaľky. Futuristické vozidlo je dvanásť metrov dlhé, približne štyri metre široké a váži viac ako 1,4 tony. V jednej časti kamiónu sú do špičkového štúdia integrované najnovšie zvukové systémy a DJ konzola, kde bude na mixovanie dostupný materiál z podujatí Sensation.

 

Tanečná hudba a hudobné mobilné telefóny - len to najlepšie

Ale nie je to len o mixovaní a produkcii hudby. Môžete si tiež vyskúšať najlepšie mobilné hudobné telefóny Samsung so špičkovými zvukovými technológiami, ako Bang & Olufsen, ICEpower a DNSe od popredných výrobcov elektronických systémov, so správnymi slúchadlami pre dokonalý hudobný zážitok a digitálnymi fotografickými rámikmi so zobrazenými produktmi. A ak to ešte stále nie je dosť, vo vestibule si návštevníci môžu do svojich mobilných telefónov stiahnuť všetky remixy, ktoré v štúdiu vznikli. Modely telefónov, ktoré budú vystavené v kamióne: Jét, Omnia II, Galaxy, Beat DJ, Star, Preston, Ultra Touch, Omnia Pro, C3050, S3050, C5110.

 

Dídžeji, ktorí už majú nejaké skúsenosti, budú mať šancu zúčastniť sa súťaže European Samsung Sensation DJ Contest a nahrať svoje vlastné mixy na stránku www.samsung-sensation.com. O čo ide? Profesionálna porota a spotrebitelia vyberú zo všetkých mixov tie najlepšie. Víťaz bude mať následne možnosť pôsobiť ako DJ na miestnom podujatí Sensation.

 

Spoločnosť Samsung vysiela svoj kamión na toto veľké turné po Európe po prvýkrát. Nikdy predtým hudobný kamión neprecestoval tak veľa krajín pod vlajkou popredného výrobcu spotrebnej elektroniky. Tento kamión je pre nás v rámci spolupráce s podujatím Sensation ideálnou aktivitou. Byť súčasťou prostredia trendovej tanečnej hudby nám otvára prémiový priestor pre marketing našich najlepších hudobných telefónov Samsung, hlavne medzi mladými a štýlovými cieľovými skupinami,” hovorí Dr. Anthony Park, riaditeľ divízie Marketing & Business Development spoločnosti Samsung Telecommunication Europe.

 

V neposlednom rade je tento hudobný kamión fantastickou reklamnou platformou a prostriedkom pre kontakt s ľuďmi. To znamená, že spoločnosť Samsung a podujatie Sensation sa dajú počuť, vidieť a zažiť nielen cez deň, ale taktiež večer v skvelej atmosfére spoločenského podujatia. Spoločnosť Samsung v prvom rade kladie dôraz na komunikáciu. Návštevníci sú priamo pripojení na DJ konzolu, tanečnú hudbu môžu počúvať prostredníctvom mobilného telefónu, propagačné aktivity sa dejú v pohodovom vestibule. Takže príďte aj vy a zažite to s nami! Plán zastávok je nasledovný:

 

19.8. streda, Senecké jazerá, Senec, 10.00 – 18.00 hod.

20.8. štvrtok, Kamenné námestie, Bratislava, 10.00 – 18.00 hod

21.8. piatok, Kamenné námestie/Pláž pod Ufom, Bratislava, 10.00 – 18.00 hod / 20.00 – 24.00 hod.

22.8. sobota, Zlaté piesky/Pláž pod Ufom, Bratislava, 10.00 – 18.00 hod / 20.00 – 24.00 hod.

23.8. nedeľa, Zlaté piesky/Pláž pod Ufom, Bratislava, 10.00 – 18.00 hod / 20.00 – 24.00 hod.

24.8. pondelok, Zelená Voda, Nové mesto nad Váhom, 10.00 – 18.00 hod

25.8. utorok, Sĺňava - vlek, Piešťany, 10.00 – 18.00 hod

Neprehliadnite: