Slovanet skvalitňuje služby pre zákazníkov Roburu

Tlačový servis  /  17. 08. 2009, 00:00

Slovanet skvalitňuje zákaznícky servis a služby pre klientov prostredníctvom série technických a operatívnych úprav v spoločnosti Robur a jej pôvodnej internetovej infraštruktúre. Od augusta kompletne zastrešil technickú podporu pre zákazníkov. Zároveň existujúcim klientom Roburu pripravil nový vernostný program s cenovým zvýhodnením a s možnosťou získať mobilný telefón zadarmo. Zvyšovanie rýchlosti a spoľahlivosti pripojenia zákazníkov Slovanet zabezpečuje rozsiahlym projektom modernizácie siete.

Slovanet spustil sériu technických a operatívnych úprav v spoločnosti Robur a jej sieti RoburNet. Cieľom úprav je skvalitňovanie služieb pre klientov a starostlivosti o nich. Začiatkom augusta preto prešla technická podpora pre zákazníkov pod profesionálny, centralizovaný servis spoločnosti Slovanet. V ďalšom kroku operátor ponúka existujúcim zákazníkom nový vernostný program služieb, na ktorý doteraz prešlo 20 percent z nich.

 

Klientov Roburu za doterajšiu vernosť odmeňujeme. Okrem toho, že sa technologické úpravy v sieti postupne prejavia na zvýšenej spoľahlivosti a rýchlosti ich pripojenia, sme špeciálne pre nich pripravili aj zaujímavé zvýhodnenia pri prechode na nový program,“ hovorí Monika Karoliová, marketingová riaditeľka Slovanetu. Ide o akciovú cenu internetu bez dátového, časového a rýchlostného obmedzenia, ktorý môžu mať počas prvých 6 mesiacov viazanosti len za 11,90 €. Súčasní klienti s novým programom ale aj noví zákazníci Roburu tiež získajú poukážku v hodnote 15 € na nákup v obchodnej sieti Nay. Zároveň so službou mobilného telefonovania O2 Fér s platbou na faktúru bez viazanosti dostanú zadarmo aj mobil Nokia 2630. Toto zvýhodnenie majú v súčasnosti ako jediní zákazníci spomedzi všetkých klientov domácich poskytovateľov internetu.

 

Jedným z hlavných prostriedkov skvalitňovania služieb pre zákazníkov Roburu je modernizácia siete. V rámci rozsiahleho projektu do nej Slovanet zavádza optickú infraštruktúru na miestach, kde doposiaľ nebola, prípadne zvyšuje kapacitu pripojenia prvkov v sieti. V týchto dňoch úspešne dokončil prvú fázu zmien, a to v okolí zimného štadióna. Postupne bude pôvodnú infraštruktúru spoločnosti Robur vylepšovať aj v mestských častiach Dlhé Diely, Dolné Hony, Karlovka, Petržalka a Dúbravka. Modernizáciu naplánoval na najbližších 9 mesiacov.

 

Slovanet sa stal stopercentným vlastníkom lokálneho bratislavského poskytovateľa Robur po akvizícii v októbri minulého roku. Išlo o najvýznamnejšiu akvizíciu v telekomunikačnej oblasti za rok 2008.

Neprehliadnite: