HEJ.sk VÁM TOVAR DORUČÍ UŽ AJ V SOBOTU

Tlačový servis  /  03. 08. 2009, 00:00

Najväčšie internetové obchodné centrum HEJ.sk prináša pre svojich zákazníkov ďalšiu doplnkovú službu na uľahčenie nákupu. Komfortnú dopravu, jednu z najobľúbenejších foriem prepravy tovaru, môžu odteraz zákazníci využívať už aj v sobotu. Tovar bude doručený vo vopred dohodnutý čas na miesto určené zákazníkom.

Komfortná doprava je nadštandardná služba internetového obchodu HEJ.sk určená zákazníkom z celého západného Slovenska. Jej princíp spočíva v možnosti dohodnutia presného času a miesta doručenia objednaného tovaru.

 

Pri využití služby komfortného doručovania sú na dodanie zásielky k dispozícii dvaja prepravcovia, ktorí objednaný tovar odnesú priamo do bytu či domu na určené miesto. Dokonca odvezú na recykláciu aj starý, nepotrebný spotrebič.


Službu komforného doručovania sme sa rozhodli rozšíriť z dôvodu veľkého záujmu našich zákazníkov. Chceme tak vyjsť v ústrety najmä zaneprázdneným klientom a uľahčiť im prijatie tovaru, ktoré je počas pracovných dní pre väčšinu z nich veľmi komplikované.”, hovorí Jitka Součková, marketingová manažérka HEJ.sk.

 

Okrem zaneprázdnených zákazníkov internetového obchodu HEJ.sk je komfortné doručenie tovaru vhodné aj pre tých, ktorí si objednali objemnejší tovar a majú problém s jeho prepravou. Dovezenie tovaru je vďaka využitiu tejto služby omnoho jednoduchšie, pohodlnejšie a najmä časovo menej náročné.

 

Sobotné komforné doručenie je realizovateľné v týchto okresoch: Bratislava, Dunajská Streda, Galanta, Hlohovec, Komárno, Malacky, Myjava, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Nové Zámky, Pezinok, Piešťany, Senec, Senica, Skalica, Šaľa, Topoľčany a Trnava.

Neprehliadnite: