MySpace onedlho ponúkne služby webmailu

Tomáš Štark  /  24. 07. 2009, 00:00

Populárna sociálna sieť MySpace, ktorá sa popri Facebooku na trhu stále drží, ponúkne už tento týždeň e-mailové služby. Používatelia siete si budú môcť vytvoriť vlastné e-mailové konto @myspace.com.

Podľa informácií paidContent by služba mala byť spustená už dnes. V posledných týždňoch prebiehalo testovanie služby medzi zopár vybranými používateľmi. Tak, ako pri každom testovaní produktu, vybraný používatelia posielali spätnú väzbu administrátorom. Vďaka tomu sa novinka ako tak vyladila a je pripravená uzrieť svetlo sveta.

Zatiaľ ale nie je isté, či bude možnosť vytvorenia si poštovej schránky dostupná každému. Existujú klebety hovoriace o tom, že zo 130 miliónov používateľov portálu bude služba dostupná len ľuďom z USA (70 miliónov).

Ako je vidieť, boj medzi sociálnymi sieťami pokračuje a odohráva sa najmä medzi Facebookom a MySpace. MySpace pravdepodobne vsádza na to, že vytvorí niečo, čo Facebook ešte nemá. Otázne je, či je e-mailová schránka dostatočným dôvodom na to, aby sa čoraz väčší počet používateľov prechádzajúcich pod krídla Facebooku vrátil k MySpace.

Tak či onak, Jason Hirschhorn, produktový manažér MySpace stojaci za týmto projektom, vidí budúcnosť služby celkom ružovo. Tím pracujúci na tomto projekte, so základňou v meste Seattle, vraj zahŕňa aj zamestnancov Microsoftu venujúcich sa vývoju Hotmailu.

Zdroj: Neowin.net

Neprehliadnite: