Už o tri dni vypukne fantastický letný festival - Summerbeach Rudava!

Platená reklama  /  22. 07. 2009, 15:27

Trinásty ročník najšportovejšieho hudobného festivalu Summerbeach Rudava 2009, ktorý sa uskutoční už 24. – 26. 7. 2009 v rekreačnej oblasti Rudava pri Malých Levároch (okres Malacky) je jedinečným letným podujatím v stredoeurópskom regióne s olympijskou myšlienkou. V sobotu bola z Gerlachovského štítu na svoju púť po Slovensku vyslaná festivalová Športová pochodeň. Jej cieľom je areál festivalu Summerbeach Rudava 2009, ktorý sa otvorí už tento piatok slávnostným ceremoniálom.

Na troch pódiach sa predstaví viac ako 70 interpretov na troch stage-och. Najzvučnejšie mená slovenskej a českej hudobnej scény zažiaria tento víkend v rekreačnom stredisku Rudava na Záhorí: David Koller v jedinečnom koncertnom prevedení s hosťom Lenkou Dusilovou a v sprievode sláčikového miniorchestra, kapela roka zo susedných Čiech- Kryštof a najväčšie slovenské hviezdy – I.M.T. Smile, Katka Knechtová, Hex, Polemic, Nocadeň, Hudba z Marsu , Smola a Hrušky, Ska2Tonics, Karpina. Fanúšici elektronickej hudby sa potešia vystúpeniu Milana Lieskovského a skvelých DJ-ov ako Breeth, Orbith (Cz), B-Complex (SK), Lixx (SK), Martini (CZ), Heaton (CZ) a mnohých ďalších.

 

Summerbeach Rudava sa líši od ostatných festivalov tým, že ponúka možnosť nielen hudobného ale i športového vyžitia. Na 9 pieskových ihriskách sa bude konať najväčší beachvolejbalový turnaj v strednej Európe - Dove Go Fresh Cup 2009. Ďalej sa môžete zúčastniť turnajov v plážovom futbale, paintballe, stolnom futbale, vodnom póle, štafetovom plávaní a iných vodných športoch. Novinkou je turnaj v rapid a blitz šachu Jazz Drink Open 2009. Očakáva sa účasť neuveriteľných 1500 športovcov. Víťaz volejbalového turnaja Dove Go Fresh Cup 2009 v kategórii MIX dostane okrem iného i zájazd do talianskeho Lignano, v ktorom je zahrnutá i účasť na turnaji v plážovom volejbale! Túto cenu do súťaže venovala česká cestovná kancelária Bluesport (www.bluesport.cz), ktorá je zameraná na pobyty spojené so športom. Ponúka lyžiarske pobyty, pobyty pri mori, pobyty zamerané na plážový volejbal ( www.plazovy-volejbal.net) , in-line v Taliansku a Rakúsku .

 

Vo Funzone čaká na vás takisto množstvo zábavy a zaujímavých atrakcií. Pekné dievčatá sa môžu nahlásiť do Súťaže krásy o tvár Rudavy, 13 najkrajších sa predvedie na módnej prehliadke v modeloch Marcela Holubca W a nalíči ich nezávislý profesionálny poradenský a vizážistický tím pracujúci s kozmetikou Mary Kay. Vo filmovom stane JOJ PLUS si budete môcť pozrieť filmy katastrofické v piatok, mafiánske v sobotu a vesmírne v nedeľu. V Občianskom fóre sa uskutočnia zaujímavé diskusie, do ktorých sa môžete zapojiť.Takisto sa môžete zapojiť do pivných súťaží so Staroprameňom alebo tradičnej súťaže v preťahovaní lanom Pretiahni ma na Rudave s Dove.

 

Do otvorenia brán festivalu ostávajú necelé tri dni! Organizačný team je už viac ako týždeň priamo v areáli festivalu, kde momentálne finišujú posledné prípravy. Úprava terénu v areáli s rozlohou neuveriteľných 110 000 metrov štvorcových, pieskových ihrísk, parkoviska s kapacitou pre 3000 automobilov, oplocovanie areálu, stanového mestečka, zabezpečenie sociálnych zariadení, spŕch, postupná montáž hudobných pódií či iných produkcií a omnoho viac... Na tom všetkom pracuje viac ako 40-členný team v prípravnom kempe denno-denne od skorých ranných do neskorých večerných hodín. Každý deň badať pokroky a je vidieť, že už onedlho vypukne na Rudave tá pravá festivalová letná atmosféra. Je to neuveriteľné, ale pri prípravách nám pomáhajú nielen slovenskí dobrovoľníci ale dokonca i dobrovoľníci z rôznych kútov sveta - Francúzska, Španielska, Česka, Ukrajiny či ďalekej Kórey . Všetci spoločne vynakladáme obrovské množstvo síl, aby sa tento ročník vydaril a návštevníci odchádzali s pocitom spokojnosti, fantasticky stráveného víkendu a plní zážitkov, ktoré k letu neodmysliteľne patria.

 

Predpredaj vstupeniek je spustený exkluzívne na predpredajných miestach siete EVENTIM.SK a bude ukončený vo štvrtok 23. júla 2009 (vo večerných hodinách). Celofestivalovú permanentku, ktorá platí aj do športového areálu, si stále môžete kúpiť za € 17. Na mieste zaplatíte € 20 za celofestivalovú permanentku, € 15 za dennú vstupenku a € 2 za vstup len do SportZone. Zoznam predajných miest nájdete na www.rudava.sk v sekcii Vstupenky. Príďte tam kam idú všetci, vidíme sa na Rudave!

 

Viac informácií a registrácie do turnajov na www.rudava.sk

Neprehliadnite: