On-Demand je budúcnosť IT

Tlačový servis  /  10. 07. 2009, 00:00

Spoločnosť SAP AG (NYSE: SAP) odhaľuje prvé detaily svojej On-Demand stratégie pre veľké podniky. Nová stratégia potvrdzuje vedúce postavenie spoločnosti SAP v oblasti On-Demand softvéru. Viceprezident SAP pre segment veľkých podnikov, John Wookey vidí v On-Demand riešeniach ďalšiu veľkú evolúciu v IT priemysle. Zdôrazňuje, že SAP bude venovať veľkú pozornosť technológiám, ktoré umožnia rýchlejší posun k zákazníckym požiadavkách a užšiu spoluprácu medzi zákazníkmi a dodávateľmi.

On-Demand softvér od SAP bude pozostávať z aplikácií so špecifickou funkcionalitou. Ako špeciálne rozšírenie, bude pripojiteľný k balíku SAP Business Suite. Riešenia SAP On-Demand pre veľké spoločnosti umožnia zákazníkom rýchlejšie inovovať a zvýšiť hodnotu ich súčasných SAP Business Suite inštalácií. Napríklad integrácia dát a procesov pomôže zaistiť zhodnosť nastavení medzi softvérom SAP Business Suite a on-demand riešeniami SAP. Zákazníkom tak pomôže vyhnúť sa problémom so zdieľaním dát a integráciou, ktoré sa vyskytujú pri nesúrodých aplikáciách alebo špecifických na mieru dodávaných softvéroch.

 

Všetky veľké podnikové on-demand aplikácie od SAP budú postavené na Java – Frictionless platforme, získanej vďaka akvizícii spoločnosti Frictionless spred troch rokov.

 

V súčasnosti SAP, v rámci svojho On-Demand portfólia pre veľké organizácie ponúka riešenia SAP CRM On-Demand, SAP E-sourcing On-Demand, ako aj softvér pre obchodovanie s emisiami prostredníctvom akvizície Clear Standards. Predstavenie On-Demand softvéru na riadenie nákladov sa očakáva v polovici roku 2010.

 

Súčasťou portfólia on-demand riešení spoločnosti SAP nie sú len aplikácie pre veľké podniky. SAP ponúka riešenia pre organizácie rôznych veľkostí a zamerania. Zahŕňa aj integrované a komplexné on-demand riešenie SAP Business ByDesign, určené pre stredne veľké spoločnosti. Súčasťou ponuky SAP BusinessObjects On Demand sú aj aplikácie Crystal Reports, SAP BusinessObjects Information OnDemand portál, ako aj riešenie SAP BusinessObjects BI OnDemand, ktoré je určené pre podniky a organizácie všetkých veľkostí.

 

Neprehliadnite: