Motohliadka Dievča leta opäť na cestách

Tlačový servis  /  10. 07. 2009, 00:00

Internetový portál Zoznam uplynulý víkend odštartoval  na Bratislavských Zlatých pieskoch roadshow  na podporu veľkého letného projektu Dievča leta 2009.

Fotohliadka, ktorú tvorí trojčlenný tím zložený z dvoch šarmantných fotografov a jedného moderátora vyrazila na cesty po Slovensku na neprehliadnuteľnej bielej Kia Soul, označenej logom Dievča leta. Marek Bobula, vedúci marketingového oddelenia Zoznam.sk: „Rovnaký model vyhrá víťazka súťaže. Okrem možnosti stať sa známou modelkou a majiteľkou auta sú pre všetky dievčatá, ktoré sa prihlásia do projektu prostredníctvom fotohliadky pripravené darčekové predmety od partnerov projektu.“

 

Počas júla navštívi hliadka najväčšie slovenské kúpaliská a pláže, letné festivaly, športové podujatia a centrá okresných miest.  Dnes má fotohliadka namierené do Nitry, zajtra na kúpaliská v Nových Zámkoch, Patinciach a Štúrovciach, cez víkend ich budete mať možnosť stretnúť v aquaparkoch na Liptove a v okolí Žiliny. Celý plán roadshow si môžte pozrieť na stránke www.dievcaleta.sk.

 

V priebehu prvých troch týždňov sa do súťaže prihlásilo viac ako 430 dievčat. Spoliehame sa aj na fotohliadku Dievča leta, že pomôže prekonať minuloročný rekordný ročník, do ktorého sa prihlásilo viac ako 1100 súťažiacich. Projekt Dievča leta sa opäť stal prehliadkou krásy slovenských dievčat a rozhodovanie o postupe do finále je stále dramatickejšie. V galérii Vám prinášame prehľad prihlásených fotografií.

 

viac na www.dievcaleta.sk

Neprehliadnite: