Prvé dizajnové a ekologicky šetrné kalkulačky

Tlačový servis  /  10. 07. 2009, 00:00

Spoločnosť Canon naďalej posilňuje svoju povesť ekologického výrobcu a na trh uvádza elegantnú dizajnovú kalkulačku X Mark 1 – napájanú výhradne solárnou energiou bez batérií. Kalkulačka je navyše vyrobená z plastov z recyklovaných hranolových objektívov Canon.

Táto kalkulačka novej generácie prináša módne línie a dizajn, elegantnú úpravu tlačidiel a tela a je určená pre výkonných pracovníkov a profesionálov s citom pre štýl. Kalkulačku X Mark 1, vyznačujúcu sa jednoduchou eleganciou a odolnosťou, ponúkame v lesklej čiernej alebo bielej úprave. Výrobok kráča po stopách ekologicky šetrných kalkulačiek Canon, čím dokazuje, že Canon vyvíja maximálnu snahu v zmierňovaní nežiadúceho vplyvu svojich aktivít na životné prostredie.

Displej kalkulačky X Mark 1 bol vyrobený z recyklovaného materiálu z odpadového plastu získavaného pri konštrukcii hranolov do digitálnych fotoaparátov Canon. X Mark 1 je prvou kalkulačkou od Canon, ktorá získava energiu zo solárneho článku bez nutnosti záložných batérií, akými je vybavená väčšina v súčasnosti ponúkaných kalkulačiek so solárnym napájaním. Umožňuje tak ďalšie zmiernenie negatívnych vplyvov na životné prostredie a tiež zníženie spotreby energie.

X Mark 1 je dizajnová kalkulačka novej generácie, ktorá je presvedčivým dôkazom nášho záväzku ponúkať inovačné produkty vynikajúce štýlom i ekologickou šetrnosťou. Naše kalkulačky z recyklovaných materiálov pomáhajú firmám aj individuálnym spotrebiteľom obmedzovať nepriaznivý vplyv svojich aktivít na životné prostredie,“ povedal Rainer Fuehres, riaditeľ divízie Canon Consumer Imaging, Europe. „Kalkulačka X Mark 1, vyrábaná z materiálov z recyklovaných produktov Canon a napájaná len solárnou energiou, potvrdzuje viac než ktorýkoľvek iný produkt náš záväzok chrániť životné prostredie.“

X Mark 1 ponúka funkcie ekonomických výpočtov (nákup, predaj a marža), pomocou ktorých užívatelia jednoducho vyriešia zložité ekonomické výpočty bez tabuliek a komplikovaných vzorcov. Vďaka použitým recyklovaným materiálom je ideálnym produktom pre akúkoľvek firmu, ktorá uplatňuje ekologické zásady.

Kalkulačka X Mark 1 je odrazom podnikovej filozofie spoločnosti Canon, t.j. konceptu Kyosei. V súlade s ním boli v celej spoločnosti Canon zavedené postupy a opatrenia vedúce k minimalizovaniu škodlivých vplyvov na životné prostredie.

Hlavné charakteristiky kalkulačky X Mark 1:

Módny elegantný dizajn (v lesklej čiernej alebo bielej verzii)

Solárne napájanie bez batérií

Displej z recyklovaného materiálu z hranolových objektívov Canon

Ekonomické výpočty (nákup/predaj/marža)

Integrovaný naklonený displej

12 miest

Neprehliadnite: