IDS Scheer predstavuje svoju novú on-line platformu "ARIS Community"

Tlačový servis  /  10. 07. 2009, 00:00

IDS Scheer, vedúci poskytovateľ riešení pre business process management (BPM), predstavil novú platformu ARIS Community účastníkom tohtoročnej júnovej konferencie ARIS ProcessWorld v Prahe. Platforma ponúka užívateľom ARIS príležitosť na výmenu názorov o softvéri ARIS Express, ktorý si možno z platformy ARIS Community stiahnuť bezplatne.

ARIS Community (http://www.ariscommunity.com/) je ďalším krokom v budovaní globálnej BPM komunity na internete. Beta verzia zatiaľ primárne slúži na výmenu informácií o ARIS Express, bezplatnom softvéri pre každého nového používateľa riešení BPM. Z dlhodobej perspektívy je cieľom obsiahnuť v ARIS Community všetky témy súvisiace s BPM. To povedie k vytvoreniu svetovej BPM komunity s permanentným a dynamickým priestorom na výmenu názorov. Prvým krokom v tomto úsilí bude zaradenie populárneho ARIS blogu do platformy ARIS Community.

 

Naozaj komplexnú ARIS Community môžeme vytvoriť jedine vtedy, ak zabezpečíme fórum, ktoré zahrnie svetový obsah a umožní ľuďom z celého sveta zdieľať svoje myšlienky", vysvetľuje Dr. Wolfram Jost, člen predstavenstva zodpovedný za produktovú stratégiu a vývoj produktov IDS Scheer. "Aj keď cítime, že na začiatku budeme zabezpečovať veľkú časť obsahu my, v budúcnosti vidíme svoju účasť skôr v roli moderátora. ARIS Community je navrhnutá tak, že sa dokáže virtuálne rozvíjať sama."

 

Neprehliadnite: