Magio pláž na Tyršovom nábreží zaplavená. Dobrou náladou

Tlačový servis  /  02. 07. 2009, 00:00

Dnes popoludní, približne o 13. hod. bude mestská verejná Magio pláž opätovne zaplavená, tentoraz však dobrou náladou prvých návštevníkov. Po týždni odolávania nepriazni počasia, ktoré zvládla vďaka rýchlej reakcii organizátorov a práci mnohých dobrovoľníkov, prinesie popri známych atrakciách aj ďalšiu novinku.

Pláž bude naďalej chránená hrádzou z piesku, avšak upravenou v súlade s jej architektúrou a vytvorí tak nový zaujímavý prvok pre oddychujúcich ľudí. Pred znovuotvorením bolo na pláž dovezených približne 100 ton nového piesku od overeného dodávateľa. Ku známym atrakciám pláže, ako napr. stolný tenis, minifutbal, ruské kolky, petang, bedminton, frisbee, plážová hádzaná, plážový volejbal či plážový futbal dnes pribudla novinka - trampolína umiestnená v športovej zóne.

 

O pohodlie a bezpečnosť sa bude naďalej starať 8 členov štábu, zdravotná aj bezpečnostná služba. Krízový štáb bude naďalej monitorovať situáciu na povodí Dunaja. V priebehu júla očakávame opätovnú návštevu Bíča Bjukenena, ktorý sa podelil o svoje bohaté skúsenosti už pri jej otváraní.

 

Magio pláž tak už dnes popoludní ponúkne viac ako 300 ležadiel, pohodlné sedenie v tieni stromov v tzv. čitárni i osvieženie v podobe mnohých druhov nápojov a jedla v Magio bare, rozšírenom o VIP zónu s obsluhou a možnosťou rezervácie.

 

T-Com aj touto cestou ďakuje všetkým, ktorí pomohli zachrániť pláž a v rekordne krátkom čase ju uviesť opäť do prevádzky.

Neprehliadnite: