Používatelia ocenili prácu konzultantov

Tlačový servis  /  02. 07. 2009, 00:00

Poskytovať svojim používateľom podporu a poradenstvo na najvyššej úrovni je jednou s priorít vo vzťahu k zákazníkom. Ako líder na trhu s ekonomickým a stavebným balíkovým softvérom si plne uvedomujeme potrebu prinášať nadštandardné služby aj v tejto oblasti. Práve z tohto dôvodu sme pre potenciálnych, nových aj existujúcich používateľov našich programov v júni 2009 pripravili ojedinelú akciu Dni otvorených dverí.

Dni otvorených dverí boli dni bezplatných prezentácií a individuálnych konzultácií, ktoré sa konali na všetkých siedmich pobočkách. Konzultanti s klientmi riešili ich individuálne požiadavky a otázky priamo na počítačoch. Ak klient potreboval vysvetliť postup práce v programe, poradiť, ako zrýchliť prácu, ochotne mu to konzultant predviedol priamo na mieste. Klienti tak mohli využiť túto akciu ako bezplatné školenie práce v programe.

 

Záujem o predvedenia a konzultácie bol značný. Na predvedenia sa prihlásilo 311 používateľov, na individuálne konzultácie to bolo 324 používateľov.

 

Klienti mohli vyjadriť svoju spokojnosť s akciou vyplnením dotazníka. V dotazníku hodnotili celkový priebeh akcie, spokojnosť s konzultantom alebo to, ako boli zodpovedané ich otázky. Z celkového počtu 451 dotazníkov vyplynuli nasledujúce závery:

  • V otázke „Dozvedeli ste sa dostatok informácií?“ odpovedali návštevníci priemernou známkou 1,12.

  • V otázke „Ako hodnotíte prednášajúceho/konzultanta?“ zhodnotili návštevníci konzultantov priemernou známkou 1,06!

  • 83% návštevníkov uviedlo, že im konzultant pomohol vyriešiť všetky otázky.

 

Z vyššie uvedených hodnôt je zrejmé, že návštevníci akcie vyjadrili vysokú spokojnosť s celou akciou a často v slovnom hodnotení ocenili profesionálny prístup a vedomostnú úroveň konzultantov KROS.

 

Spoločnosť KROS a.s. touto akciou opäť ukázala, že podpore svojich používateľov venuje zvýšenú pozornosť a zavádza nové štandardy v starostlivosti o klientov.

Programy KROS využíva už viac ako 54 000 používateľov. Sú najpredávanejším balíkovým softvérom vo svojej kategórii za roky 2005-2008 a získali už 3x ocenenie kvality Slovak Gold.

Neprehliadnite: