3Com má významného zákazníka vo finančnom sektore

Tlačový servis  /  02. 07. 2009, 00:00

Spoločnosť 3Com Corporation (Nasdaq: COMS) dnes oznámila, že španielska Banco Popular Group si ju vybrala ako dodávateľa LAN sieťového riešenia vo svojich 2.255 pobočkách po celom Španielsku. Banco Popular je tretia najväčšia banka v Španielsku a má 6,7 miliónov zákazníkov.

Nová infraštruktúra od 3Comu banke dá priestor zvýšiť svoje zameranie na zákazníkov vďaka spoľahlivejšej konvergovanej sieti vovnútri aj medzi jednotlivými pobočkami. Banka sa vo výberovom konaní rozhodla pre 3Com, pretože jej ako jeden z mála výrobcov bol schopný ponúknuť požadovanú škálovateľnosť a výkon pre bezproblémový chod aplikácií. Obsiahle testovanie potvrdilo, že vlastnosti a funkcie spĺňajú očakávania zákazníka a naviac bolo toto riešenie ponúknuté za rozumnú cenu.

"Sme hrdí na to,
že môžeme podporiť ciele Banco Popular a umožniť jej poskytovať klientom tie najkvalitnejšie služby,“ povedal Ron Sege, prezident a COO spoločnosti 3Com. "V dnešnej ekonomickej situácii zákazníci ako Banco Popular starostlivo sledujú dodávateľov svojich riešení a požadujú zníženie nákladov. Súčasne však kontrolujú kvalitu. Naše produkty 3Com a H3C sú navrhnuté tak, aby zákazníkom pomohli zredukovať náklady bez ďalších kompromisov vo výkone, bezpečnosti a spoľahlivosti siete."

Banco Popular nahradí svoje
doterajšie riešenie za sieť zloženú z prepínačov 3Com Switch 4210 PWR Power over Ethernet (PoE) a stohovateľných prepínačov 3Com Switch 4500 PWR PoE. Inžinieri 3Comu spolupracovali s Banco Popular, aby zaistili, že budú splnené všetky požiadavky tejto finančnej inštitúcie.

 

Banco Popular je len jedným z mnohých zákazníkov 3Comu z radov veľkých firiem a organizácií. Na Slovensku medzi ne patrí napríklad Slovenský rozhlas. V Českej republike 3Com dodal siete napríklad pre Telefónica O2 Czech Republic, a.s. a Pozemkový fond České republiky

 

Zo svetových hráčov spoliehajú na 3Com:

  • Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC)

  • Al Zamil

  • Izraelská vláda

  • Telekom Malaysia

  • Volia

  • Russian Savings Bank

  • St Gobain

  • Emmi

Neprehliadnite: