III Veže majú gigabitový internet

Tlačový servis  /  02. 07. 2009, 00:00

Bratislavské III Veže už majú v prevádzke funkčnú optickú infraštruktúru, ktorá dosahuje až gigabitové prenosové rýchlosti. Obyvatelia skolaudovaných prvých dvoch výškových budov, ktorí sa práve sťahujú do svojich bytov, tu majú internetové služby a televíziu k dispozícii do konca augusta zadarmo.

Prvé dve budovy bratislavských III Veží, jedného z najväčších novodobých obytných objektov na Slovensku, sa už čoskoro zaplnia. Po nedávnej kolaudácii sa tam práve v týchto týždňoch sťahujú majitelia či nájomníci bytov. V nich je im k dispozícii najmodernejšia internetová optická infraštruktúra s gigabitovou kapacitou prenosových rýchlostí.

 

Developer III Veží, konzorcium Tricorp Development, v.o.s. si vybral na zabezpečenie kompletných telekomunikačných služieb vo svojom rezidenčnom komplexe spoločnosť Slovanet. Tá projekt úspešne zastrešila a v súčasnosti už okrem optického internetu poskytuje prvým záujemcom aj digitálnu televíziu, telefonovanie, elektronickú videopožičovňu a ďalšie atraktívne služby.

 

Slovanet navyše obyvateľom prichystal príjemné prekvapenie na privítanie. Každému z nich poskytuje optický internet do konca augusta zadarmo. „Sťahovanie je náročné pre každého. Sme radi, že ho obyvateľom III Veží máme možnosť touto cestou spríjemniť. Stačí, že si zapoja počítač do pripravenej zásuvky vo svojom byte a môžu zadarmo využívať optický internet. Určite im pri zariaďovaní nových domovov často poslúži ako praktická pomoc, a aj ako prostriedok na relax,“ opisuje iniciatívu Slovanetu riaditeľ retailového predaja Dušan Mozola. Spoločnosť momentálne poskytuje obyvateľom zadarmo aj základný televízny balík s 10 programami.

Neprehliadnite: