Summerbeach Rudava 2009 so stanovým hotelom a recepciou!

Platená reklama  /  22. 06. 2009, 00:00

Summerbeach Rudava sa po trenčianskej Pohode stane druhým slovenským festivalom, kde návštevníci festivalu budú mať možnosť prenocovať bez toho, aby si museli so sebou brať vlastný stan, karimatku či spacák!

Súčasťou tohtoročnej Festivalovej dediny alebo ak chcete tradičného stanového mestečka, bude aj oddychová zóna Kempingski v podobe stanového hotela s vlastnou recepciou a strážnou službou. Tento rok sa teda nemusíte namáhať s prenášaním stanov, nemusíte si stan kupovať, alebo požičiavať, potom s ním cestovať, nemusíte stan stavať, skladať, umývať, vetrať a trepať ho domov.. Ušetríš si čas, nervy a energiu, ktorú máš venovať zábave s priateľmi! Rezervuj si stan Kempingski a už nemusíš mať starosti. Na Summerbeach Rudava ťa bude čakať už postavený stan s karimatkou, dekou a malým prekvapením. Rezervuj si svoj stan už od 10.júna v sieti Ticketportal! Kompletné informácie nájdete na www.kempingski.com kapacita je obmedzená!

13. ročník hudobno-športového festivalu Summerbeach Rudava (24.-26.júl, Rekreačné stredisko Rudava - Malé Leváre) tento rok sľubuje veľmi pestrý program za prijateľné vstupné, očakáva sa rekordná denná návšteva okolo 12.000 ľudí. Trojdňové permanentky je stále možné si zakúpiť prostredníctvom siete Eventim.sk za výbornú júnovú cenu 16 eur ! Registrácie do športových turnajov sú možné výhradne cez web formulár na www.rudava.sk. Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.rudava.sk.

 

Neprehliadnite: