Ness Technologies medzi top partnermi ORACLE na Slovensku

Tlačový servis  /  22. 06. 2009, 00:00

Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), globálny poskytovateľ komplexných riešení a služieb v oblasti informačných technológií oznámil, že spoločnosť Ness získala na Slovensku certifikát Oracle Certified Advantage Partner (CAP), čo je najvyšší druh partnerstva v rámci Oracle Partner Network. Partnerstvo prináša vyšší stupeň technologickej a technickej podpory, čo pre zákazníkov Ness znamená garanciu odbornosti a kvality služieb.

Získaním certifikátu Oracle CAP sa spoločnosť Ness zaradila medzi najvýznamnejších partnerov Oracle na Slovensku. Sme radi, že Ness na Slovensku po splnení podmienok dosiahol najvyššiu úroveň partnerskej certifikácie a zaradil sa tak medzi významných top partnerov Oracle na Slovensku. Úroveň Oracle Certified Advantage Partnership potvrdzuje vysokú odbornú spôsobilosť špecialistov Ness stavať riešenia na našich produktoch a čo najlepšie využiť ich možnosti v prospech klientov. Z našej strany to zároveň znamená záväzok výraznejšej podpory, bližšej spolupráce a spoločného pôsobenia na slovenskom trhu,“ uvádza Ivan Vyhlidal, Alliance and Channel Manager spoločnosti Oracle Slovensko.

 

Certifikát CAP nadväzuje na úspešnú spoluprácu oboch spoločností. „Spoločne s Oracle máme na Slovensku za sebou niekoľko úspešných projektov, napríklad Bezplatný katastrálny portál, či Štatistický úrad, kde sme technológie Oracle úspešne využili. Našou stratégiou je naďalej využívať moderné technológie pre riešenia s pridanou hodnotou pre našich zákazníkov,“ objasňuje Martin Kohút, predseda predstavenstva Ness Slovensko.

 

Spoločnosť Ness spolupracuje s Oracle aj v ďalších krajinách nielen v Európe ale aj vo svete. Ako jediný partner Oracle v regióne CEE pokrýva komplexné riešenia od technológií až po aplikácie spoločnosti Oracle.

Neprehliadnite: