Pomoc s RZZP od spoločnosti KROS a.s.

Tlačový servis  /  14. 06. 2009, 00:00

Aj tento rok pripravila spoločnosť KROS a.s. nielen pre svojich zákazníkov bezplatné editovateľné tlačivá na Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia.

Pri použití týchto tlačív sa zákazníci vyhnú ich zháňaniu a prácnemu ručnému vypisovaniu. To, že ich v minulom roku využili desaťtisíce ľudí a za prvých 24 hodín si ich stiahlo viac, ako 1 500 používateľov potvrdzuje, že sa jedná o najjednoduchší spôsob vyplnenia ročného zúčtovania zdravotného poistenia.

Tlačivá sa dajú jednoducho stiahnuť z internetu. Navyše sa v nich niektoré údaje vypočítajú automaticky, takže už netreba napríklad komplikovane vypočítavať poistné za dni počas PN. Formuláre tiež pri výpočte preddavku poistného na ďalšie obdobie zohľadnia maximálny a minimálny vymeriavací základ. Je v nich tiež potvrdenie o podaní, ktoré sa využíva pri osobnom odovzdaní v zdravotnej poisťovni. Pri  zmene zdravotnej poisťovne, ocenia používatelia aj odpis, ktorý sú povinní predložiť svojej novej poisťovni. Tieto dokumenty sú pripravené tak, aby stačilo vyplniť len minimum políčok. Ostatné položky vrátane údajov, v ktorých sa počítajú matematické operácie, sú vyplňované automaticky.

Výhodou je aj, že sa nejedná o program, ale len súbor pdf, takže netreba nič inštalovať. Takto upravené bezplatné tlačivá nájdete na www.kros.sk/rzzp.

Neprehliadnite: