Zoznam.sk hľadá Dievča leta 2009

Tlačový servis  /  14. 06. 2009, 00:00

„Minulý rok sme v priebehu leta našli 1175 dievčat a veríme, že aj tento rok ponúkneme našim používateľom atraktívny pohľad na ženskú krásu.“ hovorí Marek Bobula, vedúci marketingového oddelenia Zoznam.sk. Dievčatá sa do súťaže môžu prihlásiť dvoma spôsobmi. Podobne ako minulý rok, aj toto leto vyrazí na cesty po Slovensku atraktívna motorizovaná fotohliadka, ktorá bude aktívne v mestách, na kúpaliskách či letných festivaloch vyhľadávať tie najkrajšie dievčatá a mladé ženy. Plán road show hliadky bude uverejnený na stránke Dievča leta 2009.

Novinkou je druhý spôsob prihlásenia sa do súťaže. Súťažiace už nemusia posielať svoje fotografie a prihlášku mailom, prihlásiť sa môžu priamo na stránke súťaže, na ktorej stačí, ak vyplnia jednotlivé body súťažného profilu a pridajú súťažné fotografie.

 

Do veľkého finále, ktoré začína od 17.8. postupuje 15 súťažiacich s najlepším skóre od hlasujúcich používateľov a päť súťažiacich, ktoré vyberie Zoznam. Všetky finalistky vstupujú do veľkého finále s nulovým počtom hlasov. Víťazka, ktorá do 16.9. dosiahne najlepšie skóre, získa okrem titulu Dievča leta 2009 aj osobný automobil Kia Soul.

 

V predchádzajúcom ročníku sme zaregistrovali zvýšený záujem zo zahraničia, najmä z Poľskej, Českej a Maďarskej republiky. Z toho dôvodu je tohtoročná súťaž otvorená pre dievčatá zo zahraničia, ako aj súťažiacim, ktoré boli prihlásené v roku 2008.

 

Prihlášku, pravidlá súťaže a aj prehľad dievčat zapojených do súťaže hľadajte na stránke www.dievcaleta.sk.

Neprehliadnite: