T-Com: Od júna už 4G internet nebude, zrýchlovanie sa zasa nekoná

Martin Tomšík  /  19. 05. 2009, 19:22

Spoločnosť Slovak Telekom informovala formou tlačovej správy o zmene názvu pre internetové služby. Produkty už nebude ponúkať pod značkou ,,4G", zákazníci si však budú musieť zvyknúť na názov ,,Magio internet". Rýchlosť internetu nebude ani od prvého júna vyššia.

Aktuálne má spoločnosť T-Com v ponuke internetové služby, ktoré sú označované názvom ,,4G internet". Od prvého júna tohto roka sa má zmeniť 4G na Magio. Produkty budú teda označované novým názvom, označenie TURBO si však poskytovateľ internetu necháva (Magio internet TURBO 1, Magio internet TURBO 2 a ďalšie).

,,Ľudia skôr vedia, čo je Magio, ako čo je digitálna televízia", spomína sa v tlačovej správe. T-Com sa v tomto tvrdení odvoláva na prieskum medzi zákazníkmi, ktorého výsledkom je zjednotenie označovania produktov. 

Zmeny sa priamo týkajú aj označovania bezpečnostného balíka od spoločnosti ESET, ktorý taktiež k internetu T-Com ponúka. Ten bude od júna predávaný ako ,,Magio internet Security".

Júnové novinky sú len pokračovaním v zmenách názvov služieb, ktoré odštartovala spoločnosť už začiatkom mája. Vtedy bolo zmenené označovania VoIP služieb Hlas cez internet na nový názov ,,Smart".

Okrem týchto zmien bolo predstavené aj nové logo, ktoré bude využité už v tohtoročnej letnej kampani.

Zo zverejnenej novej tarify (platiacej od 1.6.2009) sa dozvedáme, že rýchlosti internetu od júna vyššie nebudú. 

 

Zdroj: Tlačová správa

Neprehliadnite: