Na Summerbeach Rudava 2009 sa máte: Vystúpia aj Mukatado

Platená reklama  /  14. 05. 2009, 00:00

Ďalšou premiérovou kapelou v hlavnom programe na Summerbeach Rudava 2009 bude banskobystrická Mukatado. Kapela sa zviditeľnila najmä prostredníctvom súťaže Eurovision Song Contest 2009 so sviežou pesničkou v štýle etno Ja sa mám.

Do národného finále súťaže ju síce musela posunúť porota, avšak vďaka diváckym hlasom sa stala náhradným zástupcom Slovenska na medzinárodnom finále v Moskve. Ich hudba neoslovila iba televíznych divákov - po svojom vystúpení kapela dostala niekoľko ponúk na vydanie albumu. Ten nesie názov Vo výšinách, obsahuje trinásť skladieb a Mukatado ho plánuje vydať už toto leto.

 

Na letnej Rudave bude tento rok veselo, okrem plážových športových turnajov (1.800 hráčov) zažije festivalový návštevník 72 známych kapiel a dídžejov (Hex, Polemic, David Koller, Persiana Jones, IMT Smile, Hudba z marsu, Smola a hrušky, Milan Lieskovský, Orbit, Breeth a veľa iných) aj rôzne súťaže, atrakcie a spoločensko-umelecké aktivity v rámci pripravovaného bloku FunZone!

 

Trojdňové permanentky na Summerbeach Rudava 2009 sa stále predávajú na predajných miestach v sieti Eventim.sk za atraktívnu cenu 15 € (platí do 31.5.2009). Viac informácii o najšportovejšom hudobnom festivale počas leta na Slovensku nájdete na www.rudava.sk.

 

Neprehliadnite: