Summerbeach Rudava 2009: Festival zverejnil LINE UP 2 hudobných scén!

Platená reklama  /  09. 05. 2009, 00:00

Na oficiálnej stránke populárneho letného festivalu Summerbeach Rudava 2009 - www.rudava.sk, ktorý sa uskutoční 24.-26.júla 2009 v Rekreačnom stredisku Rudava pri Malých Levároch (okres Malacky), zverejnili organizátori časový rozpis dvoch hudobných scén - Electronic Stage a Zion Stage.

Hlavnými hviezdami týchto sekundárných stage-ov hlavného pódia (Main Stage) nepochybne budú rakúski Joakim Antoniadis a Errol Dixx, českí Orbit, domáci rezident Miss Rodez, výborný Breeth, populárny Milan Lieskovský, veľažiadaný Heaton z Čiech, Respect Vibration Soundsystem, česká Kamjatta, domáci Peczek či Lixx. Program hlavného pódia Main Stage bude ešte doplnený o 3 kapely, jedným z headlinerov piatkového večera, ako už vieme, bude aj PERSIANA JONES z Talianska, v sobotu si budeme môcť vychutnať, spolu s Lenkou Dusilovou a mini orchestrom, jedinečný koncert Davida Kollera s hitmi starej dobrej Lucie. Festival čoskoro uverejní aj produkciu štvrtej hudobnej scény - Chillout Stage a časový rozpis Main Stage.

Na tohtoročnej Rudave nebudú chýbať okrem 4 hudobných scén ani obľúbené športové turnaje (plážový volejbal, plážový futbal, vodné pólo, paintball, stolný futbal, štafetové plávanie, šach, šípky, veslovanie, minigolf...) s účasťou až 1.800 športovcov, očakáva sa rekordná návšteva okolo 10. - 12.000 návštevníkov denne! Permanentky na Summerbeach Rudava 2009 sa stále predávajú na predajných miestach v sieti Eventim.sk za atraktívnu cenu od 15 € (platí do 31.5.2009). Viac info na www.rudava.sk

Neprehliadnite: