ARIS ProcessWorld on tour ´09 – Praha

Tlačový servis  /  12. 05. 2009, 00:00

Druhou zastávkou výročnej konferencie ARIS ProcessWorld spoločnosti IDS Scheer, svetového lídra v oblasti BPM (Business Process Managament), bude od 8. do 9. júna 2009 pražský hotel Corinthia Towers Hotel.

V duchu tohtoročného sloganu konferencie "Objavte hodnotu Business Process Managementu" sa účastníci z celej Európy oboznámia najmä s novými trendmi v procesnom manažmente. Hlavnými témami budú: Enterprise BPM, EAM, Process-Driven SAP, SOA, Process Intelligence & Performance Management a GRC. Najväčšie fórum v oblasti BPM prinesie osvedčené aplikačné scenáre, vedecko-výskumné výsledky a diskusie o budúcich zmenách v procesoch a IT.

Spoločnosť IDS Scheer predstaví svoje najnovšie softvérové produkty ARIS, ako aj najlepšie konzultačné prístupy a inovatívne praktiky zamerané na zvýšenie výkonnosti zákazníkov. Účastníci budú mať možnosť prakticky otestovať produktové novinky IDS Scheer plánované na sprístupnenie širokej zákazníckej základni od septembra. Sú to: ARIS Governance Engine, ARIS Mashzone (mashup technológia), ARIS Express (dostupný zdarma na internete) a ARIS Process Performance Manager 5.0.

ARIS ProcessWorld, najväčšie svetové fórum pre manažérov procesov a tvorcov IT rozhodnutí, ponúkne svoj tradičný mix teórie a praxe, ktorým je táto konferencia známa. Rovnako ako v predchádzajúcich rokoch budú rečníkmi nielen špecialisti spoločnosti IDS Scheer, ale aj viacerí partneri a medzinárodní zákazníci z rôznych priemyselných odvetví vrátane spoločností Accenture, E.ON, Akbank T.A.S., Infineon Technologies, Pepsico, SE Bordnetze – Slovakia s.r.o a Wyeth.

Úspešnej spolupráci spoločností IDS Scheer Slovakia a SE Bordnetze – Slovakia v oblasti optimalizácie procesov je venovaná samostatná prezentácia. Počas optimalizačného projektu boli nastavené nové priority upravujúce dodávateľsko – odberateľské vzťahy a radikálne sa zmenilo vlastníctvo zdrojov. Po implementácii zlepšení plánuje spoločnosť využiť získané skúsenosti v rámci celej skupiny SE Bordnetze GmbH.

 

Program konferencie je dostupný na webstránke konferencie: www.processworld.com.

Neprehliadnite: