HEJ.SK PROTI RAKOVINE

Tlačový servis  /  07. 05. 2009, 00:00

Aj tento rok sa najväčší internetový predajca v SR HEJ.sk rozhodol podporiť celoslovenskú zbierku v boji proti rakovine - Deň narcisov. Ligu proti rakovine, ktorá ju organizuje, pravidelne podporuje aj inými spôsobmi, či už finančne alebo vecnými príspevkami. Zapojiť sa môžete aj Vy.

HEJ.sk si plne uvedomuje závažnosť onkologických ochorení, ktoré sa dotýkajú pomaly každého z nás. Aj preto sa už v minulom roku rozhodol podporovať Ligu proti rakovine, ktorá patrí na Slovensku k najdôveryhodnejším dobročinným združeniam. 

“Liga proti rakovine má pre spoločnosť neskutočne vysoký prínos. HEJ.sk, ako spoločensky zodpovedná firma, ktorá dodržiava nepísané morálne a etické zásady, chce pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Preto sme veľmi radi podporili Deň narcisov, vďaka ktorému môžu fungovať vynikajúce projekty v boji proti takému zákernému ochoreniu, ako je rakovina.”, hovorí Dušan Dulovič, obchodný riaditeľ HEJ.sk.

Ligu proti rakovine podporuje HEJ.sk od roku 2008 pravidelne – či už nefinančne, formou vybavenia Centra pomoci na Brestovej ul. č.6 v Bratislave alebo umiestnením bannerov upozorňujúcich na prebiehajúcu zbierku ku Dňu narcisov, resp. s poďakovaním všetkým prispievateľom.

Podporiť Ligu proti rakovine môžu aj samotní zákazníci HEJ.sk a to hneď dvoma spôsobmi. Ak si chcú vyskúšať nákup zadarmo, objednajú si cez stránky HEJ.sk symbol Centra pomoci – kľúčenku Domček. Postup bude rovnaký, ako by si objednávali akýkoľvek iný tovar len s tým rozdielom, že nezaplatia vôbec nič, ani cenu za dopravné. Druhým spôsobom je zakúpenie tejto kľúčenky za sumu 1, 66 EUR (50 Sk). Celú túto čiastku poukáže HEJ.sk Národnému onkologickému centru – jednému z projektov, ktoré organizuje Liga proti rakovine.

“V priebehu uplynulého polroka sme vyexpedovali takmer 500 ks kľúčeniek a to len vďaka našim zákazníkom, ktorí na našich stránkach nakupujú čoraz viac.”, hovorí Jitka Součková, marketingový manažér HEJ.sk. “Veríme, že tento trend bude mať rastúcu tendenciu a tak sa nám spoločne podarí podporiť ešte viac takýchto potrebných aktivít.”, dodáva Jitka Součková.

Neprehliadnite: