Summerbeach Rudava 2009: Odpáli to kontroverzná Karpina!

Platená reklama  /  03. 05. 2009, 00:00

Na tohtoročnom Summerbeach Rudava 2009 svoju premiéru odpáli aj kapela Karpina. Zatiaľ vydala len jediný album: v roku 2006 – po sedemnástich rokoch pôsobenia na slovenskej ungergroundovej scéne. Album má názov Prievidza a kontroverzný obal.

Kontroverznou je i titulná pieseň Prievidza, ktorá sa pravdepodobne vďaka svojej kontroverznosti stala internetovým hitom. V tejto a ani v ostatným svojich skladbách si kapela rozhodne nedáva servítku pred ústa. Nevyhýba sa ani politickým textom (práve naopak) a tak ste od nej mohli počuť napr. skladby Slovenský národ či Hirošima. Ďalšou obľúbenou témou kapely je sex, o ktorom spievajú napr. v piesňach Berta a Ujo Karol. Ak by ste teda skladbám tejto kapely chceli dať nejaký prívlastok, slová ako politicky korektné, slušné a uhladené by ste rozhodne nepoužili. Príďte si ich vypočuť a zabaviť sa na ne na Summerbeach Rudava 2009! Na tomto obľúbenom letnom festivale sa okrem Karpiny predstaví aj taliansky headliner PERSIANA JONES, Hex, IMT Smile, Polemic, Hudba z marsu, David Koller, Ska2tonics, Vetroplach, Smola a Hrušky, Katka Knechtová a veľa iných.

 

Na letnej Rudave nebudú chýbať okrem 4 hudobných scén (Main, Electronic, Zion, Chillout) ani obľúbené športové turnaje s účasťou až 1.800 športovcov (najväčšie otvorené športové podujatia na Slovensku) či sprievodné podujatia v podobe filmového stanu, bláznivých súťaží a rôznych atrakcií. Očakáva sa rekordná návšteva okolo 10.000 až 12.000 návštevníkov denne!

 

Permanentky na Summerbeach Rudava 2009 sa predávajú na predajných miestach v sieti Eventim.sk za atraktívnu cenu od 14 € (aprílová cena). Viac info na www.rudava.sk.

Neprehliadnite: