Summerbeach Rudava 2009 bude plný skvelej slovenskej hudby

Platená reklama  /  28. 04. 2009, 00:00

Na ten najšportovejší letný hudobný festival Summerbeach Rudava 2009 sa už teraz nemusia tešiť len športoví nadšenci, ale aj nadšenci skvelej hudby. Hex, IMT Smile, Polemic je len niekoľko z mien slovenského hudobného výslnia, ktoré sa vám predstavia pod jedným „nebom“ už 24. – 26. 7. 2009 v rekreačnej oblasti Rudava pri Malých Levároch. Zatiaľ poslednou potvrdenou slovenskou speváckou stálicou je Katka Knechtová.

Katka sa nedávno vrátila z dovolenky v Thajsku, kde naberala energiu na blížiacu sa letnú koncertnú sezónu. Po sérii koncertov, ktoré o chvíľu absolvuje vo viacerých slovenských mestách dorazí aj na Rudavu. Zatiaľ na tomto originálnom podujatí hrala len raz – v roku 2007, ešte ako líderka kapely Peha. Tohtoročné vystúpenie na rudavskom festivale bude teda jej premiéra ako sólovej speváčky. Veríme, že sa na ňu jej fanúšikovia tešia tak ako my.

 

Na Summerbeach Rudava 2009 si budete môcť zresetovať hlavy a cez víkend zažiť nádherný svet, tajne sa milovať a vyskúšať erotiku exotiku, zaskackať si s brilantne distingvovanou, kauzálne symetrickou a bázicky kubistickou vo svetle žiariacich hviezd. A to všetko za hrania slovenských hudobných hviezd. Môj Bože, to bude ale hudobný „nátresk“!

 

Na festivale pre vás vystúpia taktiež vynikajúci zahraniční interpreti ako českí David Koller a Lenka Dusilová. Počas spoločného hudobného vystúpenia ich bude doprevádzať okrem klasickej skupinovej zostavy aj mini orchester. Ďalším potvrdeným zahraničným headlinerom je talianska smršť Persiana Jones. Táto ska-punková kapela si získala skvelé renomé hlavne vďaka energickým a vtipným živým koncertom.

 

Zoznam hudobných interpretov ešte zďaleka nie je konečný a o tom, kto ešte pre vás na festivale zahrá vás budeme čoskoro informovať! Predpredaj vstupeniek v sieti Eventim.sk – do konca apríla len za 14 €! Viac info na www.rudava.sk

 

Neprehliadnite: