HEJ.SK SA SŤAHUJE BLIŽŠIE K ZÁKAZNÍKOM

Tlačový servis  /  28. 04. 2009, 00:00

Od 20.4.2009 zmenil najväčší slovenský internetový obchodný predajca HEJ.sk adresu predajného miesta. Aktuálne ho môžete nájsť v Bratislave na Teslovej ul. č.12. Pre zákazníkov sú pripravené väčšie priestory, viac parkovacích miest a väčší počet zamestnancov.

„Hlavným dôvodom pre zmenu adresy boli nevyhovujúce podmienky starého miesta a neustále sa zvyšujúci počet zákaziek s osobným odberom. Preto sme sa pre zákazníkov rozhodli zlepšiť podmienky pri osobnom kontakte na predajnom mieste“, Jitka Součková, marketing manager HEJ.sk. „Nové priestory na Teslovej ul. č.12 sú väčšie a najmä orientované na potreby zákazníka. Zvýšil sa tiež počet parkovacích miest z pôvodných šiestich na dvadsať a zlepšila sa aj dostupnosť mestskou hromadnou dopravou, čím sme k našim zákazníkom zasa o krok bližšie“, dodáva Součková.


Pre zákazníkov je k dispozícií 7 pokladní, kde si ľahko a najmä rýchlo, bez straty času vyzdvihnú objednaný tovar. „Celý proces vyzdvihnutia tovaru sa vďaka väčším priestorom podstatne urýchlil a pre zákazníka zjednodušil. Všetko vybaví na jednom mieste a nemusí si tovar po zaplatení zvlášť prevziať v sklade“, vysvetľuje Jitka Součková. Pre potreby zákazníkov je pripravený aj väčší počet zamestnancov na reklamačnom oddelení.

 

Okrem priameho priestoru určeného zákazníkom sa takmer o 150m2 zväčšil aj skladový priestor. Vďaka tomu sa skráti čas čakania na tovar a pre zákazníkov bude k dispozícií viac produktov ihneď k odberu.

Neprehliadnite: