Používatelia Magia od T-Comu majú dostupný internet v TV

Martin Tomšík  /  23. 04. 2009, 10:37

Spoločnosť Slovak Telekom v krátkej tlačovej správe informovala o dostupnosti novej služby pre používateľov IPTV Magio. Služba je dostupná pod označením Magio Portál a má ponúkať informácie o aktuálnom počasí, kurze mien, horoskopoch, programe kín, dostupné je vyhľadávanie v telefónnom zozname a pribudne aj spravodajstvo.

Prehliadať si internetové stránky na televíznej obrazovke - to je sen väčšiny používateľov. IPTV spoločnosti Orange disponuje niečím, čo sa apoň trocha podobá tomuto snu, teda upravenou verziou Orangeportalu. 

Spoločnosť Slovak Telekom sa snaží odpovedať službou Magio Portál. Tento portál je dostupný pre všetkých používateľov IPTV Magio a ponúka aspoň niečo zo skutočného obsahu internetu. Pozrieť si môžete aktuálny program kín, nechýbajú horoskopy, aktuálne počasie, dostupné je dokonca aj vyhľadávanie telefónnych čísiel v zozname. Podľa tlačovej správy majú aktuálne informácie z domova aj zo zahraničia pribudnúť onedlho. 

Služby sú dostupné prostredníctvom ovládača set-top-boxu, v ktorom si môžete nastaviť aj vašu lokalizáciu, ktorá slúži na lepšie využívanie služieb. Väčšina obsahu je totiž určená pre veľký počet miest. Aktuálne informácie o kurzoch mien vám aplikácia vyhodnotí a zobrazí informáciu, v ktorej banke je najvýhodnejší kurz. 

Spoločnosť sa taktiež chystá rozširovať ponuku služieb Magio Portálu, klasický teletext však ostane zachovaný.

 

Zdroj: Tlačová správa spoločnosti Slovak Telekom

Neprehliadnite: